כאבי ראש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי ראש
    דניאל
    08/01/2009

שלום אני סובל כבר כ 8 חודשים מכאבי ראש כרונייםוהכאבים ממוקמים במצח מעל העיניים וגם כשאני מתכופף אני מרגיש לחץ חזק במצח ובפנים יש לי גם נוקשויות בעורף וצוואר תפוס למשך כל היום אחרי הרבה מאוד בדיקות (כולל c t ו mri ) לא נמצא שום בעיה בעמוד השידרה ובצוואר. והשאלה שלי היא האם בעיה בסינוסים יכולה לגרום לנוקשות בצוואר וכאבים במצח? (אני רוצה לציין שאין לי נזלת אבל יש לי מחיצה עקומה באף שאמרו לי שבשלב מסויים אצטרך לנתח) תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי ראש

הוספת תגובה

• סינוסים

ד''ר אביגיל ארד
    08/01/2009

באותו צילום CT שביצעת אפשר לראות גם את אזור הסינוסים. מומחה א.א.ג יוכל להביט בצילום ולומר לך אם יש בעיה בסינוסים .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם הבעיה נפתרה?

עדי
    15/01/2009

אני סובלת גם מאותם כאבים שאתה מתאר וניסיתי דברים שונים (סבלתי גם מפוליפים שטופלו בתרופות ולא ניתוח) אשמח לשמוע מה כן עובד. לא מעוניינת במשככי כאבים אלא בטיפול בבעיה עצמה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו