שאלה- נוזלים בפנים.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה- נוזלים בפנים.
    דן
    10/01/2009

שלום ,תקופה ארוכה לפחות של שנה אני מרגיש שכל אזור הראש שלי מלא בנוזלים. לפני שנה או שנתיים היו לי דפיקות באזניים(שמעתי את הדופק כל הזמן) אז עשו לי חור קטן בעור התוף מכיוון שהיו נוזלים מאחוריו,וכך הם יצאו. עכשיו שוב אני שומע את הדופק אז כניראה ששוב ישנם נוזלים באזור. בנוסף- בכל פעם שאני נוסע באזור בפנים-לחי,מתחת לעין- אני מרגיש לחץ באזור האף ואז יש לי מעט נזל\ליחה(מעט מאוד). שאני מרכין את הראש אני מרגיש לחץ על הלחיים והאף.. אני מרגיש שהפנים שלי מלאות בנוזלים! האם יש לכך הסבר? פתרון? אנא עזרו לי..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה- נוזלים בפנים.

הוספת תגובה

• סינוסיטיס

ד''ר אביגיל ארד
    10/01/2009

נשמע כמו סינוסיטיס עם או בלי נוזלים באוזן תיכונה. גש לרופא א.א.ג שיתן לך טיפול באנטיביוטיקה ו\או מורידי גודש ותרסיס סטרואידלי לאף. אם יהיה צורך בהמשך בירור ניתן לעשות צילום סינוסים או CT כפי שיחליט הרופא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נרופא נתן לי

דן
    18/01/2009

אני מטופל קבוע בסטרונז,ולפני כמה ימים הייתי חולה ועדיין יש לי מעט נזלת,אז הרופא בסך הכל החליף לי אותו בפלקסונז(מכיל מעט מאוד סטרואידים),אחרי שאמר שהאוזניים תקינות אך איזור האף גדוש מאוד. האם זאת התשובה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו