מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה- נוזלים בפנים.דן10/01/2009
שלום ,תקופה ארוכה לפחות של שנה אני מרגיש שכל אזור הראש שלי מלא בנוזלים. לפני שנה או שנתיים היו לי דפיקות באזניים(שמעתי את הדופק כל הזמן) אז עשו לי חור קטן בעור התוף מכיוון שהיו נוזלים מאחוריו,וכך הם יצאו. עכשיו שוב אני שומע את הדופק אז כניראה ששוב ישנם נוזלים באזור. בנוסף- בכל פעם שאני נוסע באזור בפנים-לחי,מתחת לעין- אני מרגיש לחץ באזור האף ואז יש לי מעט נזל\ליחה(מעט מאוד). שאני מרכין את הראש אני מרגיש לחץ על הלחיים והאף.. אני מרגיש שהפנים שלי מלאות בנוזלים! האם יש לכך הסבר? פתרון? אנא עזרו לי..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סינוסיטיס
ד''ר אביגיל ארד10/01/2009נשמע כמו סינוסיטיס עם או בלי נוזלים באוזן תיכונה. גש לרופא א.א.ג שיתן לך טיפול באנטיביוטיקה ו\או מורידי גודש ותרסיס סטרואידלי לאף. אם יהיה צורך בהמשך בירור ניתן לעשות צילום סינוסים או CT כפי שיחליט הרופא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנרופא נתן לי
דן18/01/2009אני מטופל קבוע בסטרונז,ולפני כמה ימים הייתי חולה ועדיין יש לי מעט נזלת,אז הרופא בסך הכל החליף לי אותו בפלקסונז(מכיל מעט מאוד סטרואידים),אחרי שאמר שהאוזניים תקינות אך איזור האף גדוש מאוד. האם זאת התשובה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?