בעיה מוזרה בסינוסים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה מוזרה בסינוסים
    תמי
    11/01/2009

שלום קוראים לי תמי ואני בת 27. לפני כ-3 שנים לערך השתמשתי בטיפות אף כמו אפרין (אני חיה באמריקה כ-5 שנים) למשך 11 חודשים. בביקור האחרון בארץ הרופא טען שאולי פגמתי את הסינוסים. מה שעובר עליי מצחיק ועצוב גם יחד. ברגע שאני משנה טמפרטורה במעלה אחת, לדוגמא מרימה מעליי את השמיכה, או יוצאת החוצה או שבביתי קר טיפה, אני מתחילה להיתעטש בצורה מחרידה, העיניים דומעות לי והנזלת שקופה וזורמת כמו נהר. בשלב כלשהו כשכבר יש לי כאב ראש מחריד מהמצב האף נסתם לי עד שאני מרגישה שכל בליעת רוק אני כמעט בולעת את הלשון. טופלתי בשנה האחרונה 5 פעמים עם אנטיביוטיקה מאוד חזקה ואני מסרבת לקחת אנטיביוטיקה עד שתימצא הבעיה. הבעיה לא חולפת כשנתיים בערך. אני מיואשת. הראש העיניים הכל כואב לי. אני כמעט ולא ישנה כי אני לא מסוגלת לישון בלי לנשום מהאף. כאבי הראש הם בדיוק במקומות היכן שמתואר בבעית סינוסים אבל שום תרופה לא עוזרת. אני מפחדת לגרום נזק למוח באיזשהי צורה. דבר אחרון. כשאני ישנה על הצד אני מרגישה כאילו כל הנזלת יורדת לצד עליו אני נשענת והצד השני נפתח וכנל לגבי כשאני מתהפכת. החיים עם בעיה כזאת בלתי נסבלים. יש לי אסטמה שהתגלתה לי כשהייתי בת 20 כיום אני בת 27 והנזלת יורדת לי לגרון וגורמת לי להרגשת בחילה מתמדת ולהקאות. האם יש איזשהו טיפול מלבד האנטיביוטיקה שלא עוזרת לי??? בבקשה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה מוזרה בסינוסים

הוספת תגובה

• בתשובה

ד''ר דן גוטמן
    12/01/2009

דווקא ממהשאת מתארת נראה לי שהבעיה קשורה לאלרגיה.
    ישנו טיפול מאוד יעיל ע"י תרסיס אפי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו