ניתוח מחיצות באף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח מחיצות באף
    תומר
    15/01/2009

אני אמור לעבור ניתוח מחיצות באף והרופא המרדים הוא בסטאז כלומר עדיין בלי רשיון רופא האם צריך לחשוש שאולי הוא חסר נסיון עדיין ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח מחיצות באף

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר אביגיל ארד
    17/01/2009

לא נראה לי הגיוני שרופא בסטאג' מרדים. אין דבר כזה. יתכן ומדובר ברופא שנמצא בתהליך ההתמחות, אבל אז הוא לרב מלווה ברופא בכיר המבקר את פעילותו ומשגיח עליו. בודאי אם מדובר בבית חולים ציבורי אוניברסיטאי. מי אמר לך שכך הדבר??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

תומר
    18/01/2009

אני אמור לעבור ניתוח למחיצות בבה"ח ממשלתי מאוד ידוע נכנס אדם אל המרדים כדי לחתום יום לפני הניתוח ויצא ואמר שאין לו רשיון והוא בסטאז ושהוא לא מוכן שיהיה מרדים שלו אחרי זה הוא דיבר עם מנהל או משהוא ואמרו לו תשלם כסף ונביא לך רופא ברשיון בכל מקרה אתה אומר אם הוא מתמחה כלומר לא רשיון עדיין צריך שיהיה איתו רופא נוסף עם רשיון? תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו