אולטראסאונד צוואר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אולטראסאונד צוואר
    דני
    18/01/2009

בוקר טוב ביום שישי עשיתי אולטראסאונד בלוטת תריס+ צוואר עקב תלונה על איזה לחץ כשלהו בגרון ובצוואר. אמרו לי במהלך הבדיקה שרואים בלוטת לימפה מוגדלת קצת בצד השמאלי. אני ממתין עד שהתשובה תגיע לרופא משפחה האמת אני מאז די בלחץ . מה זה יכול להיות בלוטת לימפה מוגדלת. אמרו לי בבדיקה שאולי זה קשור לבעייה מהשן אבל כרגע לא ידוע לי על שום בעיית של דלקת חמורה בשיניים. אמנם בכללי יש לי מחלת חניכיים ונסיגת חניכיים כמו להרבה אנשים ,אבל זה מטופל ויציב. רציתי גם לציין שבזמן האחרון יש לי כמו איזה עור יבש במקום מסויים בפה על השפתיים מבפנים, במקןם מסויים שזה הולך ובא....לא יחסתי לזה הרבה חשיבות אבל אני מקווה שזה לא מתקשר לעניין. בעקרון שאלתי היא מה המשמעות של בלוטת לימפה בצד השמאלי מוגדלת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אולטראסאונד צוואר

הוספת תגובה

• רק רציתי להוסיף ולשאול עוד נקודה

דני
    18/01/2009

רק רציתי להוסיף ולשאול עוד נקודה ברשותכם האם בדיקת אולטראסאונד יש בה קרינה? והאם היא יכולה כשלעצמה לגרום לנזק אם "מטיילים" עם האולטראסאונד על הגרון הצוואר, הלסת בכל מיני כיוונים. סך הכל זה איזור הראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו