בחילה תקועה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בחילה תקועה
    משוש
    21/01/2009

כבר יומיים אני מרגישה כאילו יש לי איזשהו שמן חומצות אוכל ליחה ודם מעורבבים (או משהו כזה שנמצא מגעיל) בגרון... אני לא בטוחה אם זה בוושט או ליד דרכי הנשימה... בכל אופן כל פעם שאני נושמת פנימה או שותה אוכלת משהו זה חוזר... אחרי שינה בלילה הראשון זה עבר ואז קמתי בבוקר שתיתי שתי כוסות מים חמים ואחרי כמה דקות שוב פעם הרגשתי את הגרון תקוע עם ה"ליחה" או "בחילה" הזאת... היתכן שאכלתי משהו מקולקל? אין לי ממש בחילה של רצון להקיא... פשוט מרגישה כאיל תקוע משהו מגעיל בגרון כל הזמן...חומצתי מאוד ולא נעים גם מזג האוויר מאוד קר ואין לנו חימום... והייתי חולה עם הרבה ליחה ושיעולים, הגעתי בחלק מהשיעולים לריאות... שיאולים מהריאות... זה כאב.... אבל עכשיו אני כבר בערך שבוע לא משתעלת ורק יוצא עוד קצת מהאף :) האם יש קשר או שזה קשור לדרכי העיכול? אשמח מאוד לתשובה מהירה מהדרום ^^ משוש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בחילה תקועה

הוספת תגובה

• מאכלים ששחכתי

משוש
    21/01/2009

שחכתי להוסיף: ביום הראשון זה קרה אחרי שאכלתי חצילים בטחינה שעמדו יום אחד בחוץ באוויר החדר... נשמע לי קצת חשוד... ויומיים אחרי זה היום, כשאני אכלתי קצת תפוז זה הרגיע תוך כדי בליעה את החומציות וגם כשאכלתי קצת לימון בערב זה עזר.... אבל עדיין חזר מיד אחרי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רפלוקס

ד''ר דן גוטמן
    26/01/2009

נראה שמדובר ברפלוקס שזה מין צרבת יש לגשת לטיפול יש כדור שעוזר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו