פרונטל סינוסיטיס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרונטל סינוסיטיס
    קמי
    22/01/2009

שלום רב אני בן 24 בריא בד"כ למעט השנה האחרונה. לפני בערך שנה הובחן אצלי סינוסיטיס פרונטלי בCT פנים , טופלתי בשתי סוגי אנטיביוטקה הסינוסיטיס חלף אך התחילה מאז תקופה שכל חודש אני חולה לפחות פעמיים. החולי מתעפיין ב: נפיחות בגרון ,סחרחורות ,כאבי ראש , אף סתום , לחה , נזלת רגעית פתאומית , טישטוש בראיה , התעתשויות פתאומיות , היה גם שלפוחית שגדלה על התופית ונוקרה במיון . לפני שבועיים התאשפזתי בגין פרונטל סינוסיטיס וטופלטי באוגמנטין לוריד ביום שיחרורי בוצע CT שהיה תקין לחלוטין (מבחינת המתמחה במחלקה). הייתי אצל א.א.ג שאבחן סטיית מחיצה לצד ימין שחוסם מעבר אויר ולדבריו זו מקור הבעיה ולכן הומלץ לי ניתוח ליישור המחיצה. כמו כן ביצעתי גם בדיקת אלרגיות ואני איני אלרגי לחומרים שבדקו (50 חומרים אם איני טועה). האם יישור המחיצה באמת הפתרון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרונטל סינוסיטיס

הוספת תגובה

• בתשובה

ד''ר דן גוטמן
    26/01/2009

לעיתים ישור המחיצה הינו הפיתרון אולם לא אוכל לומר בודאות ללא בדיקה והסתכלות עד כמה חמורה הסטיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו