צרבת וצרידות?!?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צרבת וצרידות?!?
    הילה
    22/01/2009

שלום רב, במשך כחודשיים אני סובלת מצרידות חזקה עד איבוד קול, שבאה והולכת. לפני כשלושה שבועות לערך פניתי לרופאת א.א.ג בטענה שאינני יכולה לבלוע, הנשימה קשה לי ובמיוחד כי איבדתי את הקול. הרופאה נתנה לי אנטיביוטיקה ויש לציין שבסיכום הפגישה ציינה כי יש לי דם במיתרי הקול וגירוי מאזור הגרון. היום, לאחר ששבוע שלם הקול היה בסדר, שוב איבדתי את הקול. רופא אחר של א.א.ג איבחן לי היום צרבת מאזור המיתרים. והסביר לי כי ייתכן וזה נובע מהקיבה. התחלתי בטיפול תרופתי למיצי קיבה. שאלתי היא האם ניתן לאבחן זאת ללא צילום? האם יש להסתמך על מה שנעשה כבדיקה יבשה בלבד? מה יכול להיות ההסבר לצרידות עד כדי איבוד קול שהולכת וחוזרת? אשמח לתשובתכם מכיון שהתייאשתי. תודה רבה ולילה טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צרבת וצרידות?!?

הוספת תגובה

• בתשובה

ד''ר דן גוטמן
    26/01/2009

קשה לענות תשובה ללא בדיקה והסתכלות לראות מה יש שם
    אולם בהחלט טיפול המפחית הפרשת מיצי קיבה עוזר ובכל אופן אם לא תחלוף הצרידות בעוד מספר שבועות יש להגיע לבדיקה מחודשת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו