בעיות שמיעה לאחר ניתוח להסרת בלוטת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות שמיעה לאחר ניתוח להסרת בלוטת
    פאולה עובדיה
    26/01/2009

שלום רב, בעלי בן 68 עבר ניתוח להסרת בלוטת התריס עקב גידול פפילרי לפני שבועיים. ביום השלישי לאחר הניתוח בעלי התלונן על ירידה גדולה בשמיעה וכאבי אזניים, שהחמירו מאוד כשחזרנו הבייתה. הרופאים בבית החולים לא התייחסו לזה וגם אמרו שאין שום קשר לניתוח לכן גם אני לא התייחסתי וחשבתי שאולי בעלי מקורר. לפני כשנתיים לבעלי הייתה ירידה קלה בשמיעה אבל זה עבר והוא שמע טוב לפני הניתוח. אתמול בעלי עבר בדיקת שמיעה והבנתי מהטכנאי שעקב הניתוח נוצרה סתימה בשתי האוזניים ומצב השמיעה שלו בינוני עד חמור בשתי האזניים. האם אפשר לפתור את בעיית השמיעה שלו בהמשך או שנגרם לו נזק בלתי הפיך? בתודה מראש פאולה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר אביגיל ארד
    27/01/2009

לא ברור לי ממה הטכנאי הסיק שהניתוח גרם נזק בשמיעה. לא ידוע לי על קשר בין ניתוח בלוטת התריס לבין השמיעה. יתכן והוא היה מצונן ויש לו נוזלים באזניים, או פקק באזניים, או ירידה עיצבית כלשהי פתאומית. אם הוא עשה בדיקת שמיעה רצוי להראות אותה בהקדם לרופא א.א.ג. שיתייחס בהתאם לבעיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיות שמיעה לאחר ניתוח תשובה לרופא

פאולה עובדיה
    27/01/2009

קודם כל כל הכבוד על התשובה המהירה ותודה רבה. היינו אצל רופא אף אוזן גרון ובאמת כנראה יש נוזלים שסותמים את הדרך לשמיעה ובעלי קיבל ספריי לאף שכנראה יפתור את הבעיה. האתר שלכם הוא ברכה גדולה כי לפעמים אנחנו המטופלים בלחץ וחרדה ורוצים תשובה מידית כדי להירגע . אז שוב כל הכבוד ותודה רבה פאולה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו