כאבי ראש עזים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי ראש עזים
    שי בן דויד
    27/01/2009

לפורום שלום, תקופה ארוכה (שנים) אני סובל מכאבי ראש עזים (מסביב לארובת העין וגם בכל האיזור שמימין ומשמאל לאף מעט מתחת לארובת העין) ולאחרונה (4 חודשים) התחלתי להרגיש כאב עז (נקודתי) באיזור החניכיים, חשוב לציין כי הכאבים הנ"ל כללו גם שיעול מטריד וכשהלכתי לבדיקה אצל רופא משפחה שלחו אותי לצילום הנטגן שאיבחן כי יש לי סינוסיטיס. קיבלתי אנטיביוטיקה (אוגמנטין לדעתי) והשיעול פסק לגמרי במהלך קבלת האנטיביוטיקה פסקו גם כאבי הראש ופסק (הוחלש עד מאד) הכאש הנקודתי שהיה לי בחניכיים, אולם ממש לאחר שסיימתי את מנת האנטיביוטיקה חזרו כל הכאבים חזרה . גם כאב הראש וגם הכאב של החניכיים ניגשתי שוב לרופא אבל הפעם אף אוזן גרון שהמליץ לי על סידרת כדורים אנטיביוטים אחרים ולקחתי אותם והכאב שוב פסק למשך תקופת השימוש בכדורים ולאחר שסיימתי את הכדורים חזר אלי כאב הראש וכאב החניכיים. עוד אמר לי רופא האף אוזן גרון שאם הכדורים אלה לא יעזו ובגלל הכדורים הקודמים שלקחתי תיצטרף כפי הניראה לבצע שאיבה של הסינוסים בבית חולים באישפוז יום. שאלתי האם יש טיפול אחר מעבר לשאיבה האם יש קשר ישיר לכאבי הראש וכאב החניכיים לסינוסים (כיוון שאני לא רוצה לבצע שאיבה ובכלל אין קשר בין הכאבים) מה מבטיח לי שהשאיבה תיפתור לי את הבעיה ולא תצמצם לי אותה או תידחה לי אותה עד ששוב הסינוסים יתמלאו. כיום אני נורא סובל מכאבי הראש ונוטל באופן קבוע משככי כאבים על בסיס יומי לתשובתכם אודה שי בן דויד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי ראש עזים

הוספת תגובה

• סינוסיטיס

ד''ר אביגיל ארד
    27/01/2009

התסמינים שציינת מתאימים לסינוסיטיס, בעיקר אם הם מלווים בנזלת או בליחה מוגלתית. עובדה שהיה שיפור עם האנטיביוטיקה אבל לא מספיק. כנראה שהזהום קשה. יחד עם האנטיביוטיקה חשוב מאד לתת מורידי גודש בצורה של ספריי לאף וכדורים שמורידים גודש, אחרת הסינוס לא מתאוורר והזיהום חוזר. יתכן שזה מה שקרה אם קיבלת רק אנטיביוטיקה. שטיפת סינוס נעשית כיום לעיתים רחוקות וזאת רק אם הסינוס חסום ולא מתרוקן. כדאי לעשות צילום CT של הסינוסים לפני כן כדי לאמת את הבעיה. אבל קודם לסיים את הטיפול המלא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו