התגברות בעיות שמיעה בעת התקררות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התגברות בעיות שמיעה בעת התקררות
    גדי
    29/01/2009

שלום! אני סובל מירידה משמעותית בשמיעה + טינטון, המלצת קלינאית תקשורת לאחר בדיקה, היהת "אתה זקוק למכשיר שמיעה בשתי הוזניים" אולם בגלל בושה אני נמנע מכך. אני שם לב שבזמן שאני מצונן בעית השמיעה מחריפה מאוד ובגמר הצינון אני חוזר לאט לאט למצבי הקודם. האם יתכן שבעית השמיעה נגרמת בגלל סתימה קבועה באוזניים. האם יש בדיקות שיכולות לבדוק את המצב שלי מלבד בדיקת שמיעה אותה כבר עברתי. בתודה גדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ירידה בשמיעה

ד''ר אביגיל ארד
    16/02/2009

בזמן הצטננות יש פעמים רבות ירידה קלה בשמיעה עקב בעית אוורור של האוזן התיכונה. לאדם עם שמיעה תקינה זו קצת אי נוחות. לאדם אם ירידה בשמיעה זה הקש ששובר את גב הגמל והתוספת של הירידה בשמיעה גורמת לאי נוחות רבה. לגבי מכשירי שמיעה - אין מה להתבייש. גם משקפיים גרמו פעם לבושה והיום הם אביזר אופנתי. כולם הולכים עם דיבוריות על האוזן ללא בושה. הרבה יותר גרוע לשאול כל הזמן מה ולעצבן את הסביבה או לא להבין ולענות תשובה שגויה. אפילו הנשיא לשעבר קלינטון, החתיך, הולך עם מכשירי שמיעה. מה הבושה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו