מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התגברות בעיות שמיעה בעת התקררותגדי29/01/2009
שלום! אני סובל מירידה משמעותית בשמיעה + טינטון, המלצת קלינאית תקשורת לאחר בדיקה, היהת "אתה זקוק למכשיר שמיעה בשתי הוזניים" אולם בגלל בושה אני נמנע מכך. אני שם לב שבזמן שאני מצונן בעית השמיעה מחריפה מאוד ובגמר הצינון אני חוזר לאט לאט למצבי הקודם. האם יתכן שבעית השמיעה נגרמת בגלל סתימה קבועה באוזניים. האם יש בדיקות שיכולות לבדוק את המצב שלי מלבד בדיקת שמיעה אותה כבר עברתי. בתודה גדי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ירידה בשמיעה
ד''ר אביגיל ארד16/02/2009בזמן הצטננות יש פעמים רבות ירידה קלה בשמיעה עקב בעית אוורור של האוזן התיכונה. לאדם עם שמיעה תקינה זו קצת אי נוחות. לאדם אם ירידה בשמיעה זה הקש ששובר את גב הגמל והתוספת של הירידה בשמיעה גורמת לאי נוחות רבה. לגבי מכשירי שמיעה - אין מה להתבייש. גם משקפיים גרמו פעם לבושה והיום הם אביזר אופנתי. כולם הולכים עם דיבוריות על האוזן ללא בושה. הרבה יותר גרוע לשאול כל הזמן מה ולעצבן את הסביבה או לא להבין ולענות תשובה שגויה. אפילו הנשיא לשעבר קלינטון, החתיך, הולך עם מכשירי שמיעה. מה הבושה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?