דלקת אוזנים וdex otic

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת אוזנים וdex otic
    קובי
    05/02/2009

שלום רציתי להצייעץ בנוגע לדלקת אוזניים אני חייל ולצערי לא נותנים לנו יותר מידי יחס ב"ביקור רופא" מזה שבוע יש לי כאבי ראש עם סחרחורות וכאב באוזניים (אין חום) הלכתי לרופא בבסיס הוא אמר שיש לי אודם באוזנים ובגרון הביא לי סינופד ואקמול למשך 3 ימים. לאחר מספר ימים הכאב לא עבר והמשכתי להרגיש לא טוב. הלכתי למרפאת ביקור רופא שמטפלת בחיילים הרופאה אמרה שאין לי כלום והביאה לי טיפות DEX OTIC. אחריי יומים הלכתי שוב לרופא בבסיס כי הכאבים לא עברו ועלה לי מעט החום הוא הביא לי אנטיביוטיקה מוקסיפן" וסינופד. אני כבר אחריי 3 ימים עם האנטיביוטיקה ועוד אין שיפור רציתי לשאול מה אפשר לעשות? לצערי הרופאים בצבא לא תמיד שמים עלינו ואומרים שאנחנו רוצים רק ימי חופש. כמה טיפות לשים מהדקס אוטיק? למשך כמה ימים? הרופאה בביקור רופא אמרה 4 טיפות 4 פעמים ביום למשך 7 ימים- לא ניראה לי הגיוני ולא סומך עליה. תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת אוזנים וdex otic

הוספת תגובה

• בתשובה

ד''ר דן גוטמן
    06/02/2009

קשה לי לענות על השאלה ללא בדיקה. אם קיימת דלקת אוזניים ממש אז צריך להוסיף אנטיביוטיקה בנוסף לטיפות
    אם לא יחלוף יש להתעקש ולהגיע לבדיקה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו