חייל קרבי עם חור בעור התוף - דחוף.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חייל קרבי עם חור בעור התוף - דחוף.
    מתן
    06/02/2009

למומחים שלום, מזה שנתיים אני סובל מפגיעה באוזן ימין, עור התוף משוך כלפי פנים תמידית בעקבות חסימה במעברים בין האף לאוזן דבר זה מונע איורור של האוזן ובכך לדלקות חוזרות באוזן זו. השבוע סבלתי מדלקת ובמהרה הנוזלים מילאו וגדשו את האוזן עד שלא עמדה בכך וניקבה חור בעור התוף (אבחנת הרופא הצבאי) טופלתי כהרגלי באנטיביוטיקה (מוקסיוויט/מוקסיפן) ובטיפות אוזניים. הוצע לי בעבר, תחת מעקב של מומחה א.א.ג לבצע ניתוח כפתורים לשמירה על איורור האוזן ובנסיון למנוע את הדלקות. מאחר ואני חייל קרבי וחניך בסיום קורס למפקדים, רציתי לדעת את ההשפעות של מצבי כעת: כמה זמן לוקח לעור התוף להחלים? מה מותר ומה אסור במצבי? האם מומלץ לבצע את הניתוח? ידוע לכם על פגיעה בפרופיל הצבאי בעקבות החור ו/או הניתוח? אשמח לתשובה מהירה מכיוון ומידע זה הכרחי להחלטה שאאלץ לקבל השבוע לקראת סיום הקורס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בתשובה

ד''ר דן גוטמן
    10/02/2009

בדרך נקב כזה בעור התוף נסגר לאחר מספר ימים ועם חלוף הדלקת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו