מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אזניים סתומות בנוזליםחיים12/02/2009
חזרתי בטיסה מחו"ל שאני כבר חצי מצונן ומנוזל.בעקבות ההמראה והנחיתה נסתמו לי האזניים בנוזלים. פניתי לרופא א.א.ג וקיבלתי אוטריווין לשימוש 2 ביום ולאחר מכן לפמפם באף ולנסות ע"י פימפום פנימי לפתוח את הסתימות באזניים. עברו מאז 10 ימים ואין שיפור במצב. האזניים סתומות . השמיעה דיי מהומהמת. ואני מרגיש חצי אסטרונאוט בגלל הסתימה של האזניים בנוזלים. האבחנה של הסתימה נעשתה ע"י רופא א.א.ג.הבנתי שהשימוש באוטריווין הוא למכסימום 5 ימים. מה אפשרויות להמשך הטפול העומדות לפניי כרגע? מהרופא א.א.ג הבנתי שאם בתוך שבועיים הסתימה לא תיפתח באופן טיבעי אצטרך לעבור שאיבת נוזלים מהאוזן ע"י פתיחת פתח בעור התוף. מאחר ואני כרגע עובד ולא מסוגל לשמוע את מה שאומרים לי כי האזניים סתומות ואני בקושי שומע את עצמי מה האפשרויות המיידיות שעומדות לפניי לפתירה מיידית של המצב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נוזלים באזניים
ד''ר אביגיל ארד15/02/2009נוזלים באזניים אחרי טיסה והצטננות יכולים להישאר אפילו חודש. חוץ מאוטריבין אפשר לתת תרופות מיבשות ומורידות גודש כגון סינופד ותרסיס סטרואידלי לאף כגון פליקסונייז. אם השיפור לא מספיק אפשר לתת סטרואידים בכדור או בזריקה. לא כל כך מהר עושים חור בעור התוף לצורך ניקוז. לא למהר לזה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)





.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)

