אזניים סתומות בנוזלים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אזניים סתומות בנוזלים
    חיים
    12/02/2009

חזרתי בטיסה מחו"ל שאני כבר חצי מצונן ומנוזל.בעקבות ההמראה והנחיתה נסתמו לי האזניים בנוזלים. פניתי לרופא א.א.ג וקיבלתי אוטריווין לשימוש 2 ביום ולאחר מכן לפמפם באף ולנסות ע"י פימפום פנימי לפתוח את הסתימות באזניים. עברו מאז 10 ימים ואין שיפור במצב. האזניים סתומות . השמיעה דיי מהומהמת. ואני מרגיש חצי אסטרונאוט בגלל הסתימה של האזניים בנוזלים. האבחנה של הסתימה נעשתה ע"י רופא א.א.ג.הבנתי שהשימוש באוטריווין הוא למכסימום 5 ימים. מה אפשרויות להמשך הטפול העומדות לפניי כרגע? מהרופא א.א.ג הבנתי שאם בתוך שבועיים הסתימה לא תיפתח באופן טיבעי אצטרך לעבור שאיבת נוזלים מהאוזן ע"י פתיחת פתח בעור התוף. מאחר ואני כרגע עובד ולא מסוגל לשמוע את מה שאומרים לי כי האזניים סתומות ואני בקושי שומע את עצמי מה האפשרויות המיידיות שעומדות לפניי לפתירה מיידית של המצב?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אזניים סתומות בנוזלים

הוספת תגובה

• נוזלים באזניים

ד''ר אביגיל ארד
    15/02/2009

נוזלים באזניים אחרי טיסה והצטננות יכולים להישאר אפילו חודש. חוץ מאוטריבין אפשר לתת תרופות מיבשות ומורידות גודש כגון סינופד ותרסיס סטרואידלי לאף כגון פליקסונייז. אם השיפור לא מספיק אפשר לתת סטרואידים בכדור או בזריקה. לא כל כך מהר עושים חור בעור התוף לצורך ניקוז. לא למהר לזה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו