נואש!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נואש!!
    אביחי
    14/02/2009

שלום לרופאים וסליחה מראש על אורך ההודעה. אני אביחי בחור בן 24 וחצי מזה חצי שנה אני סובל מדלקות בגרון, בהתחלה בדיקות דם הראו שיש לי סטרפטוקוקוס(משטח גרון לא הראה שיש חיידק-ללא צמיחה) הרופא נתן טיפול אנטביוטי רפאפן 1000 מ"ג פעמיים ביום לעשרה ימים,הכאבים עברו וחזרו לאחר יומיים אני מדבר על כאבים איומים(ויש לי כח סבל)כאבים שלא יכולתי לסבול..הגעתי למיון ולאחר בדיקת א.א.א נאמר לי שיש לי דלקת בשקד השלישי ושוב אנביוטיקה אותה אנטביוטיקה לעשרה ימים הטיפול לא עזר ואני אקצר..קיבלתי בסה"כ 4 פעמים אנטביוטיקה שהאחרונה הייתה אוגמנטין שגם לא עזרה ושוב חזרתי לרופא והוא אמר שכניראה יש חיידק בתוך השקדים שלא נעלם לגמרי עם אנטיביוטיקה(הוא נתן דימוי שזה כמו אחרי המדורה נישארים גחלים שמתלהטים מדיי פעם ויוצרים אש) הפעם הוא החליט לדבר איתי על ניתוח להוצאת השקדים אני דיי חושש מהניתוח הזה שמעתי על אינספור מקרים של דימומים וסיבוכים ויותר מזה..אנשים שעברו את הניתוח ועדיין סובלים מדלקות..הוא המליץ לי שוב לקחת רפאפן 1000מ"ג פעמיים ביום למשך עשרה ימים ולאחר מכן לרדת במינון למשך חודש(500 מ"ג פעמיים ביום)"כטיפול מונע" הוא גם אמר שאחרי החודש אני אחזור אליו ויש סיכוי שהוא יאריך לי את תקופת האנטביוטיקה כדיי להשמיד את החיידק במידת הצורך. כרגע אני 4 ימים מתחילת הטיפול אני סובל מכאבים איומים שום הקלה באופק אני כבר אובד עצות וכמוני גם בני המשפחה שרואים אותי סובל ולא יכולים לעזור האם עליי ללכת למיון?? האם הטיפול שהוא הציע זה טיפול מוכר/ידוע/הגיוני?? יש לציין שאני לוקח טיפות אופטלגין לשיכוך הכאבים-זה לא עוזר!! איך אני יכול להקל על הכאב?? והאם האנטביוטיקה לא הייתה אמורה להשפיע כבר?? מפחד שזה לא ימשיך הכאב לא ניסבל!! מחכה לתשובה מהירה אם אפשר ושוב סליחה על אורך ההודעה..תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נואש!!

הוספת תגובה

• עוד פרט קטן..

אביחי
    14/02/2009

אותו א.א.א שלח אותי לבצע אולטראסאונד (סונאר צווארי שיצא תקין) יש סיכוי שבגלל שאין תגובה(עדיין)לאנטביוטיקה זה אולי לא דלקת? לחכות שאולי האנטביוטיקה תשפיע??(כבר עברו יותר מ48 שעות ) אם זה היה גידול חס ושלום היו מגלים את זה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי גרון

ד''ר אביגיל ארד
    15/02/2009

כאבי גרון עם חום כשבמשטחי גרון אין סטרפ יכולים להיות גם מחלה בשם PFAPA שהטיפול בה הינו מנה חד פעמים או שתי מנות מכסימום של סטרואידים. אם התסמינים מתאימים לכך ויש חום, כאבי גרון, שקדים נפוחים וכו' בלי צמיחה של סטרפ, יש לשקול מחלה זו ולתת טיפול בסטרואידים. אם זה זה, ההשפעה תהיה מהירה מאד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדוקטור היקרה..

אביחי
    20/02/2009

אין לי חום ולא היו לי כמעט בכלל במשך כל התקופה וכן המשטחים שליליים. יומיים אחרי כתיבת ההודעה אלייך הגעתי למיון עם כאבים בלתי נסבלים אמרו לי שם להפסיק את הרפאפן שאני נוטל ולקחת דאלאצין 300 מ"ג 4 פעמים ביום, עברו חמישה ימים לערך אני מרגיש הקלה בכאב אך בכל המקרים הרגשתי הקלה וזה חזר שוב..הטיפול בדאלאצין נישמע לך הגיוני? האם כדאי ללכת לרופא שייתן לי כמה זריקות סטריאוידים בנוסף? אמרו לי גם במיון (וגם הרופא א.א.ג שלי) שלאחר הטיפול בדאלאצין לעשרה ימים אני אקח טיפול מונע ברפאפן 500 מ"ג פעמיים ביום מה את מציעה לי? שמעתי עלייך רבות ואני אתיחס ברצינות לכל עצה שלך אגב בבית החולים אמרו שיש טונזיליטיס חוזרים ודלקת בלוע ואם הטיפול+ הטיפול מונע לא יעזור אז לכרות את השקדים(התחלתי עבודה חדשה אין לי כוחות לניתוחים עכשיו אני רוצה סה"כ להיות בריא) אולי בתום הטיפול בדאלאצין אני אקח לעשרה ימים רפאפן במינון של 1000ם מ"ג פעמיים ביום כמקובל בדלקת פעילה? לכל מקרה שנישאר זכר או משהו ואז אתחיל ב "טיפול המונע" מה גם שיותר מדיי אנטביוטיקה זה לא הכי טוב הכבד שלי צועק הצילו ואני מצטרף אליו התחילו לי כאבים בריאות/חזה/קיבה(בצד ימין בעיקר של החזה ובקיבה) אני לוקח פרוביוטיקה כהמלצת הרופא משפחה . מחכה לתשובה ממך מעריך ומודה מראש!! אביחי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו