ירידה בשמיעה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ירידה בשמיעה
    ריקי
    15/02/2009

שלום דוקטור לפני חודשיים בערך התחיל טינטון באוזן ימין בתקופה זאת חליתי בווירוס לתקופה ארוכה של כחודש עם הפסקות קצרות בתקופה זו הרגשתי ירידה חזקה בשמיעה נשלחתי על ידי רופא אף.אוזן גרון לבדיקת שמיעה בממצאי הבדיקה נאמר לי כי הבדיקה מראה כי השמיעה טובה ויתכן שמעברי האוורור באוזניים סתומים בחלקן חזרתי לרופא אף אוזן גרון והתשובה שלו הייתה שזה יעבור ויקח זמן אגב הטינטון היום מופיע בתדירות הרבה יותר נמוכה האם יש אפשרות לעזור במצב הנוכחי של השמיעה? אני נמצאת במצב לא נעים כשאנשים צריכים לחזור כמה פעמים עד שאני מבינה מה הם אומרים אני בת 57 ותשובתכם והפתרון שאני מחפשת הוא איכות חיים בשבילי בתודה ריקי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ירידה בשמיעה

הוספת תגובה

• טינטון

ד''ר אביגיל ארד
    15/02/2009

טינטון חד צדדי עלול להופיע במקרים בהם יש ירידה בשמיעה מסוג עיצבי או בעית הולכה של גל הקול לתוך האוזן. כדי לדעת מה בדיוק הבעיה אצלך עלי לראות את בדיקת השמיעה. את יכולה לצרף אותה כקובץ מצורף לשאלה. אם יש טינטון שלא חולף מומלץ לעבור במכון שמיעה בדיקה בשם BERA.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו