בעיה בריח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה בריח
    גל
    20/02/2009

שלום, אני בת 63 חוש הריח שלי תמיד היה חלש. כבר תקופה ארוכה שלעיתים אני מרגישה ריח של משהו שרוף ואין בקירבתי משהו שנשרף. האם זהו סימפטום למשהו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה בריח

הוספת תגובה

• שאלה

ליאת
    20/02/2009

שלום, היה לי לפני שלושה חודשים כאבי גרון והתנפחות השקדים ובלוטת לימפה בצואר ביצעתי משטח גרון +תרבית נשלח למעבדה ויצא תקין. אני עכשיו בריאה אבל כל פעם שהמשפחה שלי בקרבתי הם מתחילים להשתעל ולהיות מקוררים גם חבר שלי וחברות שלי השאלה האם זה נובע בגללי כי כשהם לא בקרבתי הם לא חולים אבל במשטח יצא שאין לי חיידק בגרון מה זה יכול להיות?? תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לליאת

ד''ר אביגיל ארד
    27/02/2009

אם מישהו מתקרב אליך ומיד מצונן, אולי הוא אלרגי אלייך......סתאאאם. אולי לבושם שלך או משהו. אם את בריאה ולא מצוננת ולא נושאת חידק או וירוס - אין סיבה שתדביקי אותם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ריח

ד''ר אביגיל ארד
    27/02/2009

יש לבדוק את האף והסינוסים ולוודא שאין תהליך חוסם כגון פוליפים או תהליך זיהומי. גשי לרופא א.א.ג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו