תחושת סתימה באוזן שמאל כמה שבועות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תחושת סתימה באוזן שמאל כמה שבועות
    זקוק לעזרה
    04/08/2007

שלום ד"ר. כבר כמה שבועות שיש לי סתימה באוזן שמאל כשלעתים רחוקות לרגעים מעטים הסתימה מתחלפת לאוזן ימין ואוזן שמאל משתחררת, אבל באופן קבוע הסתימה היא באוזן שמאל, 95 אחוז מהזמן ואוזן ימין פתוחה, כשלפעמים הסתימה מתחזקת ולפעמים נפתחת מעט. - אבל המצב נשאר קבוע פחות או יותר עד כה.

הייתי אצל שלושה רופאי א.א.ג במסגרת קופ"ח כללית שאמרו שהכל בסדר ולא רואים שום בעיה, עשו לי ניקוי אוזן שלא שינתה דבר, עשיתי בדיקת שמיעה שהיתה תקינה, ושלשום נתן לי הרופא טיפות לאוזן DEX-OTIC אני לוקח כבר יומיים וכלום לא השתנה ....

המצב מדאיג אותי ואני נואש לעזרה... מה עליי לעשות ? להמשיך לקחת את הטיפות שאולי רק החריפו את המצב ? אולי עליי ללכת לרופא א.א.ג מומחה פרטי ומקצועי יותר שייתן לי מענה לבעיה ? חשבתי לשים שמן זית בתוך האוזן ? האם הבעיה תחלוף מה עשוי להיות הגורם לה ????

תודה מראש, בכבוד רב,

המודאג :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בתשובה

ד''ר דן גוטמן
    06/08/2007

נראה לי שזה הזמן לשלוח אותך לבדיקת שמיעה לראות מה קרא באוזן והאם התחושה נובעת מירידת שמיעה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו