מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שילוב של רוליד וזינטאורן נדב03/03/2009
ההצטננות שלי הסתבכה והתפתחו סינוסיטיס וברונכיטיס - אז הרופא המשפחה רשם לי זינט אבל עוד לא נטלתי. למחרת התפתחה לי גם דלקת אוזניים עם כאבים - רופא אא"ג רשם לי רוליד. רוקחת אמרה לי שלא לקחת את שניהם -רופא האא"ג אמר שאפשר. להלן הפרטים המלאים: הניחוש שלי היה דווקא רוליד - כי רופא האא"ג אמר שמה שיש לי באוזן יכול להתפתח לדלקת ריאות. יתכן שלא נתתי מספיק פרטים, להלן פרטים מלאים: אני בן 32, בריא בדרך כלל. סיכום ביקור רופא משפחה מיום שני: אבחנות משוערות: SINUSITIS ACUTE 461 BRONCHITIS ACUTE 4660 CERUMEN LT EAR 3804 סיכום ביקור אא"ג מהיום: אבחנות משוערות: RHINITIS VASOMOTOR 4779 MYRINGITIS BULLOUS lt 3840 תלונות: כאב אטימות שמאל מצונן כאבי שיניים שמאל ממצאים בבדיקה: אף - רירית וזומוטורית היפרטרופיה של קונכיות תחתונות הפרשה מימית. נזופארינקס - חופשי, פה ולוע -רירית תקינה, ללא PND, רוק צלול מפתחי בלוטות רוק, אוזניים - תעלות תקינות בולוס מירינגיטיס שמאל בוצעה מירינגוטומיה תופית ימנית תקינה בוצעה שאיבת צרומן דו צדדית צואר חופשי - קנה מרכזי. טירואיד לא נמוש ללא לימפאדנופתיאה. האם לקחת את שניהם? כרגע אני לקחתי רק את הרוליד. מה לעשות?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברונכיטיס, סינוסיטיס, מירינגיטיס
ד''ר אביגיל ארד05/03/2009שילוב של זינט ורוליד הוא מצויין. הרוליד בלבד גם כן יועיל לדלקת סימפונות . אם יש גם סינוסיטיס כדאי להישאר עם השילוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברונכי/סינוסי/מירינגי/טיס -זה מדבק?
אורן נדב06/03/2009תודה דר' אביגיל ארד, אקח את שני הכדורים. בנוסף, הייתי רוצה להתייעץ בך בנושא ההדבקה, אני לא נוגע בבני בן השנה ובאשתי שבהריון שליש ראשון מחשש שידבקו - וזה די קשה לי. האם שלוש הדלקות שאני סובל מהן כרגע מדבקות או חלק מהן? אם אכן הדלקות מדבקות - איך להיזהר מלהדביק? האם מספיק לשטוף ידיים? האם גם אסור לחבק אותם? מותר להתנשק? מותר להתחבק? האם אסור לחלוק איתם אוכל? קראתי במספר מקומות שדלקת אוזניים היא לא מחלה מדבקת, זה נכון? אני ממש לא יודע מה לעשות, וגם הבנתי שזה יכול לקחת בסביבות 3 שבועות עד שיחלוף, וזה הרבה זמן לבידוד שכזה. תוכלי לתת בבקשה דגשים אופרטיביים וברורים שאוכל ליישם? חוץ מזה יש לי צפצוף תמידי כבר 5 ימים באוזן עם הדלקת שזה קצת מציק....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד''ר אביגיל ארד08/03/2009הציפצוף באוזן הוא עקב הנוזלים. סבלנות . תוך 2-3 שבועות זה אמור להעלם. הדלקת מדבקת כמו כל המחלות של דרכי אויר עליונות. ברוק, שעול וכד'. בחלק החיידקי האנטיביוטיקה מכסה החל מהיום השלישי. אם יש אלמנט ויראלי - נו, תיזהר קצת. בסך הכל אנחנו חיים יחד עם יקירנו ולא כל פעם שמישהו חולה כל בני הבית נדבקים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?