כאבי אוזניים בטיסה - תינוקות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי אוזניים בטיסה - תינוקות
    יעל
    05/08/2007

בתי בת ה-1:9 . מאז גיל 11 חודשים היו לה מספר פעמים דלקות אוזניים עם פרפורציה מרכזית בעור התוף אנו טסים ביום ראשון הבא לאר"הב (כלומר טיסה ארוכה). כרגע יש לביתי דלקת אוזניים לאחר טיפול אנטיביוטי ב-דקס-אוטיק שהופסק לאחר נסיגת הדלקת שכמובן חזרה שלושה ימים לאחר הטיפול באנטיביוטיקה הנ"ל. האם יש סיכון בטיסה עם דלקת אוזניים?? האם הסיכון שונה ממבוגר לתינוק?? כנראה שיש חלק מעור התוף של הבת שלי שמתפרץ כל פעם שיש שינויי לחץ, האם זה מסוכן? האם אם אני לא אחדש לה מינון של אנטיביוטיקה ואטוס איתה בלי להתחיל טיפול, אך עם מעקב רופא אני מסכנת אותה באופן וודאי או ששוה לחכות ולראות כי די נמאס לי מדלקות חוזרות!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דלקות אוזניים חוזרות

ד''ר דן גוטמן
    06/08/2007

הטיסה עצמה לא מסוכנת לאוזן אולם יתכן והיא תחוש בכאב בשינוי הלחצים בהמראה ובנחיתה.
    לגבי העובדה שהדלקות חוזרות יש להיות בקשר הדוק עם א.א.ג אם הבעיה היא נוזלים תמידיים באוזניים אז לדעתי יש לישקול ניתוח כפתורים באוזניים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו