מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סינוסיטיס שהוביל לאלרגיה קשה-דחוףטלי07/03/2009
אני בת 30 ואובחן בפעם הראשונה סינוסיטיס אקוטית לפי הגדרת הרופא (התחיל מהצטננות ושיעול קל אך שלא מקל על השינה) ולכך נתן לי מוקסיפן 500 מג ותרסיס לאף "פליקסונז". לאחר יום של נטילת 3 כדורים לפי המרשם ובנוסף לבוקר, הופיעה לי מאודם בפלג גוף העליון ומעט על המפנים שזה לא נראה כמו פריחה אלא צבע אחיד כשהגוף חם מאוד. ראוי לציין שהיה לי חום מאוד גבוה (39) עוד לפני נטילת האנטיביוטיקה. מיד פניתי לרופא משפחה שהפנה אותי למיון ועוד באותו יום האודם התפשט לאזור הירכיים. הוצע לאשפז אותי ושם נערכו לי בדיקות דם חוזרות אך ללא אבחנה מדוייקת . הייתי אז חולה אך האודם לא כאב ולא גירד. כעת אני ללא חום ,הנפיחות ירדה לי מהפנים אך הצבע נשאר בגבול אדום חום אך כל הגוף שלי אדום יותר ואפילו התשטט לאזור כל הרגלים בצבע אדום-סגול וכל הגוף מגרד לי. האם טיפול בפרדינזון יעיל למצבי (הנני בריאה ואין לי אסטמה אך היה לי בעבר קל) או שהתרסיס מספיק מה לדעתך האלרגיה הזאת? האם שמעת על מקרה דומה? אודה לתגובתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רציתי להוסיף
טלי07/03/2009עשרה ימים אינני עייפה ולא מצליחה להרדם לרגע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבתשובה
ד''ר דן גוטמן09/03/2009בוודאי ששמענו על האלרגיה הזו הנפוצה בחולים האלרגים לפניצילין
הסטרואידים ( הפרדניזון) משמש לטיפול באלרגיה. בפעם הבאה אסור לך לקחת טיפול עם תרופוןת המכילות פניצילין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?