שלום רב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום רב
    הדס
    08/03/2009

אני מורה במקצועי ומה שקורה זה שכל ארבעה חודשים בערך , תוקפים אותי כאבי גרון ,חולשה כללית והקול נעלם לשבוע וחצי. אני לא מסוגלת לדבר , אני לאיכולה לבלוע כי זה מלווה בכאבים עזים בבליעה. כאשר אני ניגשת לרופא הוא אומר שזו לא דלקת גרון אלא בעיות במיתרי הקול. הוא אומר שאני לא יודעת להפעיל נכון את מיתרי הקול.מה הכוונה ? כמו כן כאשר אני מסתכלתבראי אני רואה שתי בלוטות נפוחות ומוגדלות וזה מפחד אותי. ההרגשה הכללית בסדר למעט כאבים עזים בגרון עד שזה חולף כעבור שבוע - שבועיים. מה לגבי הנפיחות בבלוטות ? אני די דואגת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום רב

הוספת תגובה

• לצערי לא ניתן לומר ללא בדיקה מקיפה

ד''ר דן גוטמן
    09/03/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה שאת מתארת

ד''ר אביגיל ארד
    24/03/2009

יכול להתאים לדלקת של מיתרי הקול ולא לשימוש לא נכון במיתרים. זה מופיע בצורת מחלה. השנה היו כמה גלים של הדלקת הזו. צריך לשתות הרבה ולנוח ולא לדבר וזה יחלוף מעצמו בדרך כלל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו