אוזן שמאל אטומה לחלוטין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוזן שמאל אטומה לחלוטין
    אני
    09/03/2009

שלום לאחר התקררות קלה מאד התחילו לי כאבי אוזנים התחיל באוזן ימין ולאחר שימוש באוטידין נרגע לי המקום והכאב עבר לאוזן שמאל שגם שם נעשה שימוש באוטידין שכנראה מאז אוזן שמאל אטומה לחלוטין פניתי לאאג שעל פי בדיקתו המהירה אמר כי יכול להיות שיש לי חוסר אוורור או נוזלים שלח אותי לבדיקת טימפנומטריה שתהיה לי בעוד שבועיים יש לציין שאני בהריון מתחיל ולכן לא לקחתי שום כדור שאאג רצה לתת לי שאלתי היא : מה ניתן לעשות ? האטימות הזו גרמה לי לירידה בשמיעה ואיני מתפקדת כראוי בעבודה איך אאג יכול לאבחן נוזלים באוזן ? יש לכך מכשיר ? פשוט אני אובדת עצות כמה זמן לוקח לאוזן להפתח ? האם יכול להגרם נזק לשמיעה אם אני לא מטפלת בכדורים אלא בדרך טבעית אנא תשובתכם המהירה סה"כ 5 ימים של אוזן אטומה לגמרי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אוזן שמאל אטומה לחלוטין

הוספת תגובה

• בתשובה

ד''ר דן גוטמן
    12/03/2009

ככל הנראה קיימים נוזלים באוזניים. זה סיבוך של שפעת או אף חסום. ניתן בבדיקה לראות אם ז\ה המצב ויש טיפול המקצר את המחלה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו