דלקת גרון ואוזניים בהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת גרון ואוזניים בהריון
    לירון
    15/03/2009

שלום רב, בת 24 בהריון שבוע 29. בעלת עבר עשיר של דלקות גרון חוזרות וסינוסיטיס. כרגע מקבלת טיפול אנטיביוטי לאחר כאב קל ממושך בגרון (שבועיים), נלקח משטח גרון ונמצא חיידק. התחלתי את האנטיביוטיקה והמצב החמיר לכאבי אוזניים וסחרחורות וקשיי נשימה בלילה. חזרתי לרופא והוא בדק את האוזניים ואמר שיש אינפקציה ומים. יום אחרי התחילו לי סימני מוגלה על השקדים (נקודות לבנות) וכל זה לאחר 3 ימים של אנטיביוטיקה,. לאוזניים הרופא נתן לי סאדפד ואני ממשיכה עם האנטיביוטיקה אזיטרומיצין (רק 5 כדורים). נכון לעכשיו הכאבים עוד מציקים לי ובמהלך ההריון זאת כבר פעם שניה שאני נוטלת אנטיביוטיקה בגלל דלקות גרון. רציתי לדעת ממה הסתבך כל העיניין עם האוזניים? למה קשה לי לנשום בלילה? מה אתה ממליץ לעשות כדי שלא אצטרך לקבל שוב טיפול אנטיביוטי במהלך ההריון? הרופא אמר שיכולל היות שיש רגישות לאוכל..., אני כבר חסרת אונים ומפחדת שיגרם נ זק לעובר בגלל שבדלקת האחרונה לא טיפלתי בזמן. תודה על ההקשבה ואשמך לשמוע את עצתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בתשובה

ד''ר דן גוטמן
    16/03/2009

אין ברירה אם הדלקות לא חולפות יש לטפל באנטיביוטיקה בכל פעם שיש דלקת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו