שמיעה חזקה מידי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שמיעה חזקה מידי
    יואב
    21/03/2009

שלום, שמי יואב, בן 23. כבר שנים רבות שאני סובל מטנטונים באוזניים, ונראה שבשנתיים האחרונות הדבר מחריף; במשך כל היום והלילה אני סובל מטנטונים, שלא ברור לי מה מקורם. לפני כ-8 שנים עברתי בדיקת שמיעה ונאמר לי שהכל בסדר. יש לציין כי בצבא השתמשתי הרבה באוזניות. כיום אני מרגיש שאני שומע דברים כאילו בווליום חזק יותר, ולפעמים אני אפילו משתמש באטמי אוזניים בכדי 'להנמיך' את עוצמת הרעש. אני שומע מעולה, אפילו לחישות של אנשים. מה יכול להיות מקור הטינטונים ובו"ז המקור להגברת השמיעה שלי? האם הגברת שמיעה אפשרית בכלל? אציין כי כאשר קר, אני מרגיש שפנים האוזן שלי מתקרר, מה שמאלץ אותי ללבוש כובע כדי למנוע את הכאב הנגרם מהקור. אשמח מאוד לעזרתכם, יואב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שמיעה חזקה מידי

הוספת תגובה

• רעש

ד''ר אביגיל ארד
    24/03/2009

טינטון יכול לבטא כל פגיעה בעצב השמיעה או שבלול האוזן. חשוב לבצע בדיקת שמיעה חוזרת ובדיקת BERA ולהתייעץ עם רופא א.א.ג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו