מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שמיעה חזקה מידייואב21/03/2009
שלום, שמי יואב, בן 23. כבר שנים רבות שאני סובל מטנטונים באוזניים, ונראה שבשנתיים האחרונות הדבר מחריף; במשך כל היום והלילה אני סובל מטנטונים, שלא ברור לי מה מקורם. לפני כ-8 שנים עברתי בדיקת שמיעה ונאמר לי שהכל בסדר. יש לציין כי בצבא השתמשתי הרבה באוזניות. כיום אני מרגיש שאני שומע דברים כאילו בווליום חזק יותר, ולפעמים אני אפילו משתמש באטמי אוזניים בכדי 'להנמיך' את עוצמת הרעש. אני שומע מעולה, אפילו לחישות של אנשים. מה יכול להיות מקור הטינטונים ובו"ז המקור להגברת השמיעה שלי? האם הגברת שמיעה אפשרית בכלל? אציין כי כאשר קר, אני מרגיש שפנים האוזן שלי מתקרר, מה שמאלץ אותי ללבוש כובע כדי למנוע את הכאב הנגרם מהקור. אשמח מאוד לעזרתכם, יואב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רעש
ד''ר אביגיל ארד24/03/2009טינטון יכול לבטא כל פגיעה בעצב השמיעה או שבלול האוזן. חשוב לבצע בדיקת שמיעה חוזרת ובדיקת BERA ולהתייעץ עם רופא א.א.ג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?