סינוסיטיס ועפעפיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סינוסיטיס ועפעפיים
    שלי
    23/03/2009

שלום רב ותודה על העזרה והסבלנות. . רציתי בבקשה לדעת האם יכול להיות קשר בין סינוסיטיס לבין עפעפיים עליונים נפוחים? כבר חודש וחצי שהעפעפיים העליונים שלי נפוחים. ולפני 3 ימים היה לי אולי/כנראה התקף סינוסיטיס (למרות שלא הייתי מצוננת או חולה כבר 5 חודשים. אבל נזלת תמיד יש לי) : היה לי כאב לוחץ בלחי ליד האף+מצח+שיניים עליונות. רק בצד אחד. וגם נזלת צהובה מהנחיר באותו צד. בנוסף, אף סתום וגם נזלת רגילה, אך לא רבה. זה נמשך כמה שעות. ופתאום עבר כלא היה. מוזר ביותר. אף פעם לא קרה לי. מה דעתך? הייתי אצל 3 רופאי עיניים . . . הייתה דלקת בעיניים, אך עברה. אבל העפעפיים עדיין נפוחים. רופא העיניים האחרון שהייתי אצלו אמר לי פשוט לחכות חודשיים בערך ... ואולי הנפיחות תעבור ... אז חשבתי אולי על כיוון אחר, של סינוסיטיס, לאור ההתקף הקצר שהיה לי, אם אכן זה היה משהו שקשור לסינוסיטיס... שוב תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סינוסיטיס ועפעפיים

הוספת תגובה

• בתשובה

ד''ר דן גוטמן
    24/03/2009

יתכן והיה לך סינוזיטיס אולם אין קשר בן זה לבין הנפיחות בעפעפיים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו