מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דיקור באוזן לתינוקתזהבה25/03/2009
אודה על עזרתכם. בתי הקטנה הינה בת חודש ושלושה שבועות. לפני כשבועיים הצטננה ועלה לה החום. בבדיקה במיון לא נמצא דבר באוזנים. לאחר שירד כבר החום הוא חזר שבוע אחרי מלווה בדלקת באוזניים. רופא .א.אג נתן לנו אנטיביוטיקה של מוקסיוויט שלוש פעמים ביום. האנטיביוטיקה הורידה את החום (הוא נע בין 36.9 -37.4) אבל היום בבדיקה חוזרת של הרוםא הובהר לנו כי עדיין קיימת מוגלה באוזן. הרופא טען כי יש להמשיך עם האנטיביוטיקה עוד מס' ימים ולראות עם ישנו שיפור כלשהון. במידה ולא יהי שיפור יש לעשות דיקור במיון.
האם קיימות אופציות אחרות?? האם בגיל כזה ניתן לתת מי חמצן על מנת למוסס את המוגלה? האם חייבים לעשות את זה במיון או קיימת אפשרות גם אצל רופא פרטי?
תודה רבה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אביגיל ארד31/03/2009מי חמצן ינקו מוגלה רק אם היא פרצה מחוץ לעור התוף. דיקור עושים רק אם אין תגובה לאנטיביוטיקה והחום נשאר גבוה . אם החום ירד והיא מתנהגת כרגיל, חכו עם הניקור, גם אם האוזן נראית עדיין לא משהו. דיקור אפשר לעשות גם אצל רופא פרטי, אם יש לו מיקרוסקופ אזניים ואם הוא נוהג לעשות דיקור במרפאה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)




.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)

