+++מדוע הנחיר השמאלי סתום?+++

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• +++מדוע הנחיר השמאלי סתום?+++
    דניאל
    08/08/2007

שלום רב:

מזה תקופה ארוכה (אפילו שנתיים) שאני מרגיש שנחירי השמאלי סתום..
    לפיכך אני צריך תמיד לקחת הרבה אוויר כדי לדבר, ואני אחד שנורה אהבתי לדבר אבל עשכיו ממש מבעס אותי להיות עם אנשים ולהתאמץ לדבר, ואני ממש לא בן אדם של סיגריות.
    מה יכולה להיות הסיבה לכך?

בתודה: דניאל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• נחיר סתום

ד''ר אביגיל ארד
    08/08/2007

עליך להיבדק על ידי א.א.ג בדיקה פנימית של האף. יתכן ומדובר במחיצת אף עקומה, בגודש של קונכיות האף או בפוליפים באף. לפי הממצאים יש טיפול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה . בקשר למחיצת אף

דניאל
    09/08/2007

לא ניראה לי שזה קשור.

כי היום עשיתי ניסוי, וניסתי "בכוח" ולאט לנשום דרך אותו נחיר (שתמתי באצבע את הנחיר הימני).. וכעבור כמה נשיפות ושאיפות הנחיר נפתח ונשמתי ממנו נקי, אולם הבעייה עברה לנחיר הימני.

מה זה יכול להיות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• nasal cycle

ד''ר אביגיל ארד
    11/08/2007

קונכיות האף הם אברים הגדושים בכלי דם. באופן נורמלי הדם עובר במשך היום מצד לצד והשם של התופעה נמצא בכותרת..... בצד שהדם עובר אליו הקונכיה מעט מתנפחת. לרב לא ממש מרגישים את זה אבל אם המעבר צר יחסית כי הקונכיות גדולות או המחיצה עקומה, זה מורגש. בכל זאת כדאי לבדוק את האף.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז את אומרת אין בעיית כונכיות?

דניאל
    12/08/2007

אין לי מחיצה עקומה או משהו כזה נכון.? כי אני יכול להביא את עצמי לידי מצב שאני יכול לנשום מהנחיר השמאלי נקי.

האם יש אנשים שנושמים קבוע חלק בשני הנחירים?

תודה על העזרה :-)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נשימה

ד''ר אביגיל ארד
    14/08/2007

רב האנשים נושמים חלק דרך שני הנחיריים. לא אמורים להרגיש במיוחד את ההבדל אם האף תקין . אני מציעה לך להיבדק בצורה יסודית ולראות בדיוק איפה הבעיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו