מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- +++מדוע הנחיר השמאלי סתום?+++דניאל08/08/2007
שלום רב:
מזה תקופה ארוכה (אפילו שנתיים) שאני מרגיש שנחירי השמאלי סתום..
לפיכך אני צריך תמיד לקחת הרבה אוויר כדי לדבר, ואני אחד שנורה אהבתי לדבר אבל עשכיו ממש מבעס אותי להיות עם אנשים ולהתאמץ לדבר, ואני ממש לא בן אדם של סיגריות.
מה יכולה להיות הסיבה לכך?
בתודה: דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נחיר סתום
ד''ר אביגיל ארד08/08/2007עליך להיבדק על ידי א.א.ג בדיקה פנימית של האף. יתכן ומדובר במחיצת אף עקומה, בגודש של קונכיות האף או בפוליפים באף. לפי הממצאים יש טיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה . בקשר למחיצת אף
דניאל09/08/2007לא ניראה לי שזה קשור.
כי היום עשיתי ניסוי, וניסתי "בכוח" ולאט לנשום דרך אותו נחיר (שתמתי באצבע את הנחיר הימני).. וכעבור כמה נשיפות ושאיפות הנחיר נפתח ונשמתי ממנו נקי, אולם הבעייה עברה לנחיר הימני.
מה זה יכול להיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהnasal cycle
ד''ר אביגיל ארד11/08/2007קונכיות האף הם אברים הגדושים בכלי דם. באופן נורמלי הדם עובר במשך היום מצד לצד והשם של התופעה נמצא בכותרת..... בצד שהדם עובר אליו הקונכיה מעט מתנפחת. לרב לא ממש מרגישים את זה אבל אם המעבר צר יחסית כי הקונכיות גדולות או המחיצה עקומה, זה מורגש. בכל זאת כדאי לבדוק את האף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז את אומרת אין בעיית כונכיות?
דניאל12/08/2007אין לי מחיצה עקומה או משהו כזה נכון.? כי אני יכול להביא את עצמי לידי מצב שאני יכול לנשום מהנחיר השמאלי נקי.
האם יש אנשים שנושמים קבוע חלק בשני הנחירים?
תודה על העזרה :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשימה
ד''ר אביגיל ארד14/08/2007רב האנשים נושמים חלק דרך שני הנחיריים. לא אמורים להרגיש במיוחד את ההבדל אם האף תקין . אני מציעה לך להיבדק בצורה יסודית ולראות בדיוק איפה הבעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?