דלקת גרון הולכת וחוזרת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת גרון הולכת וחוזרת
    ערן
    08/04/2009

שלום ,
    אני בן 33 בריא וללא נטייה למחלות .
    לאורך חמשת חודשים האחרונים חויתי דלקת בגרון
    אשר לוותה בחום עולה ויורד הנע בין 38 -39 מעלות ואף יותר , בכל חודש במהלך חודשים אלה חזרה אליי הדלקת .
    בכל חודש לפחות פעם אחת , הלכתי לרופא והוא נתן לי אנטיביוטיקה (מוקסיפן,רפאפן ,אוגמנטין עכשיו) למשך 10 ימים אך המחלה ממשיכה תקוף כל פעם מחדש.
    רק שלשום כאשר הותקפתי בפעם החמישית דרשתי ממנו לבצע משטח גרון לספרטקוקוס A אשר יצא שלילי .
    אני באמת כבר לא יודע מה לעשות שזה כבר הפך שגרה ויותר מזה שאני כבר כמעט יודע להעריך מתי תופיע הדלקת שוב (נשמע מצחיק אבל האמת כואבת) .

אם יש דרך בה תוכלו להכווין אותי או לייעץ אשמח נורא .

חג שמח ובריא.

ערן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת גרון הולכת וחוזרת

הוספת תגובה

• דלקות גרון חוזרות

ד''ר אביגיל ארד
    11/04/2009

יתכן ובכל זאת מדובר בדלקת עם סטרפ. ממליצה להמשיך לבדוק משטחי גרון בכל דלקת. כמו כן כדאי לבדוק את דיירי הבית, כן, גם הבריאים . בני זוג, ילדים וכו'. יתכן שיש שם נשא, שאינו חולה, אולם מדביק אותך. אפשרות אחרת, הנפוצה יותר בילדים אך גם קיימת במבוגרים, היא PFAPA. מצב זה דומה בתסמינים לדלקת גרון ותוקף את הגוף לעיתים קרובות, אולם הטיפול בו הוא מנה אחת או שתיים של סטרואידים והתסמינים יחלפו תוך שעות. אם המשטחים באמת יוצאים כל פעם שליליים, כדאי לבדוק את האופציה. תוכל לקרוא על כך יותר עם תקליד PFAPA בגוגל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו