הפרעות נשימה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרעות נשימה
    אלון
    12/04/2009

שלום רב,

אני בחור צעיר ובריא. לפני מספר חודשים התחלתי להרגיש קשיי נשימה מהאף, ובכלל הרגשה שלא מגיע חמצן לגוף. חשבתי שזה קשור לתקופה לחוצה שעברתי.

בתום התקופה המשכתי להתקשות לנשום מהאף. בדקתי את העניין, ורופא א.א.ג אמר לי שיש לי סטייה די רצינית של המחיצה, ושייתכן שזה הגורם לקשיי הנשימה.

רציתי לדעת האם סטייה כזו היא מסוכנת, גם אם ממש מקשה על נשימה מהאף?
    האם ייתכנו בעיות של אספקת חמצן לגוף וללב בשל בעייה זו?

את קשיי הנשימה אני מרגיש בעיקר בפעילות ספורטיבית, דבר שהופך אותי לעייף בשלב מוקדם מאד של הפעילות, ולכן חשוב לי לדעת האם זה יכול להשפיע על אספקת החמצן במאמץ וכו'.

תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרעות נשימה

הוספת תגובה

• סטית מחיצה

ד''ר אביגיל ארד
    12/04/2009

גורמת לקושי בנשימה דרך האף. מן הסתם זה לא התחיל עכשיו. המחיצה היתה עקומה מזמן. יתכן ואתה חש בזה יותר בגלל גודש מסויים של קונכיות האף. זה לא מסוכן. רק פוגע, כמו שאתה יודע, באיכות החיים שלך. לפני ניתוח, אני ממליצה, כדאי לנסות תרסיס סטרואידלי לאף. לא טיפות אף. לעיתים זה מכווץ את הקונכיות וחוזרים למצב הקודם. זה טיפול באלרגיה ובסתם נפיחות של הריריות. אין בעיה של אספקת חמצן כי בזמן מאמץ פותחים את הפה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו