פקקים באזניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פקקים באזניים
    נעמה מלכה
    19/04/2009

היי!

ילדתי לפני כשבעה חודשים, ומהחודש התשיעי להריוני ועד עתה אני סובלת מתופעה מוזרה
    (שלדעתי הופיעה בעקבות ההריון) אשר לא סבלתי ממנה אף פעם לפני כן .
    בחודש התשיעי להריוני נסתמו לי האוזניים בצורה שלא הצלחתי לשחררם לאחר שביקרתי אצל רופא א.א.גרון הנ"ל טען כי יש לי פקקים באזניים והוא הוציאם ואכן נפתרה הבעיה והסתימה השתחררה.
    אך כחודש לאחר הלידה שוב חזרה התופעה , שוב חזרתי לרופא והוא שוב הוציא את הפקקים.
    אתמול בפעם השלישית שוב נסתמה לי אוזן שמאל , מה עושים ??? שוב ללכת להוציא את הפקק??
    האם מעכשיו כל חודשיים אני אבלה בהוצאת פקקים?? חוץ מזה שאלו כאבים איומים להוציא את הפקקים האלו ובכל פעם שאני צריכה לחזור על הטיפול הזה אני בוכה מחדש , זה לא נראה לי כ"כ בריא כל חודשיים לחטט באוזניים בצורה כזו. האם זה אומר שמעכשיו אני אסבול תמיד מהפקקים האלו? האם זה מסוכן? והאם יש דרך למנוע זאת? כיצד ומדוע הם מופיעים? והאם זה באמת קשור לזה שהייתי בהריון כי אף פעם לא סבלתי מתופעה כזו. האם יש דרך אחרת לשחרר את הפקק?
    שמעתי שלא מומלץ לנקות את האוזניים עם קיסמי אוזניים כי זה מה שגורם לכך והאמת שאני מנקה די הרבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פקקים באזניים

הוספת תגובה

• בכל פעם שקיימת שעווה חוסמת יש להוצי

ד''ר דן גוטמן
    22/04/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו