סטיית מחיצה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סטיית מחיצה
    איילה
    20/04/2009

שלום רב,

נבדקתי בקופ"ח, ע"י רופאה שבדקה במהירות הבזק (שלא לומר ברשלנות) את עניין סטיית המחיצה באפי ואמרה לי שזו קלה בלבד (סטיית המחיצה היא עניין תורשתי בקרב בני משפחתי) ושהם לא מפנים לניתוחים במקרים קלים. זאת, לאחר שהבעתי את רצוני לעבור ניתוח לתיקון הבעייה, מכיוון שהדבר מפריע לי מאוד, במיוחד כשאני עושה פעילות גופנית (איני מסוגלת לקיים פעילות גופנית רציפה, מפני שתמיד, בשלב מוקדם מאוד של הפעילות, אין לי אוויר ואז אני מפסיקה ומתאמצת לנשום) וכאשר אני ישנה (בפה פתוח לרווחה ותוך נסיונות נשימה מאומצים). ניתנה לי הנחייה לקחת תרופה (תרסיס לאף), במשך כחודש לפחות, וכן נקבע לי תור לבדיקת רמת סטיית המחיצה בבית- חולים, לאור התעקשותי. נאמר לי כי הדבר ייקבע אם יפנו אותי לניתוח. ההרגשה שלי, אם כי אין לי את הידע הרפואי לקבוע זאת, היא שאיני נושמת כלל דרך נחיר אחד. כאמור, העניין מפריע לי מאוד. התחושה שלי, שאינה נובעת יש מאין, הייתה כי ההעדפה היא שלא לשלוח אותי לעבור את הניתוח, על מנת שקופה"ח לא תישא בתשלום. אני מעוניינת לעבור גם אבחון פרטי, בנוסף לאבחון שאעבור באמצעות ההפנייה מקופה"ח, על מנת למנוע הטיית תוצאת הבדיקה ולחייב קבלת הסברים בהירים על מצבי. רציתי לברר באמצעותכם היכן אני יכולה לעבור בדיקה ע"י מומחה, שאינו מקושר לקופה"ח בה אני מטופלת ומהי העלות (טווח מחירים) של בדיקה זו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סטיית מחיצה

הוספת תגובה

• בתשובה

ד''ר דן גוטמן
    22/04/2009

אנחנו לא נוהגים כאן לפרסם מחירי בדיקות אולם תוכלי להגיע למרפאתינו לצורך חוות דעת שניה
    נשמח לעזור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו