שאלה לגבי ניתוח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי ניתוח
    רותי
    21/04/2009

שלום לכם

הופניתי ע"י רופא א.א.ג. לביצוע צילום סי.טי. של מערות הפנים, בצילום נראתה מלאות בסינוסים האתמואידים ובגתות הלסת העליונות, מלבד זה ישנה אוסטאומה בגודל 2 ס"מ, הנמצאת בסינוס הפרונטלי בגודל 2 ס"מ החוסמת לא לגמרי את הסינוסים. יש לציין כי לפני שנתיים התגלתה האוסטאומה והיא היתה בגודל 1 ס"מ בלבד.
    רופא א.א.ג. המליץ בפניי לעבור ניתוח אנדוסקופי להוצאת האוסטאומה בעזרת מערכת ניווט בשם NAVIGATION, על מנת למנוע סיבוכים...
    הרופא אמר שהניתוח לא בהול אך רצוי לעשות אותו.
    אני קצת חוששת במיוחד מסיבוכים, בכל זאת ממה שראיתי בצילום, האוסטאומה נמצאת בין הגולגולת לעיניים... ויש לה צורה כמו של סלע...
    האם יש קשר לכאבי ראש שיש לי כל הזמן?
    ואם יש קשר לזעזוע מוח שעברתי לפני שנתיים?
    אני גרה בצפון, היכן ישנה מערכת ניווט כזו מלבד בי"ח כרמל, אני שייכת לקופ"ח מכבי, ונראה שקופ"ח מכבי לא תתלהב במיוחד לשלוח אותי לבי"ח הנ"ל..

אשמח לשמוע מכם, על מנת להפיג מעט מחששותיי..
    רותי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לגבי ניתוח

הוספת תגובה

• בתשובה

ד''ר דן גוטמן
    22/04/2009

אני לא יודע לתת רשימת בתי חולים עם מערכות ניווט ולא תמיד מערכת כזו נחוצה. אם קיימת אוסטאומה כזו המפריעה יש להוציעה. כשהיא גדלה כל ניתוח אחר הופך להיות מסובך יותר ולכן יש להוציא את הנגעים הללו בזמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו