שקד שלישי??????????????

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שקד שלישי??????????????
    רינת
    03/05/2009

בני בן השנתיים ו-8ח' צריך לעבור בקרוב ניתוח להוצאת שקד שלישי אני מאוד חוששת אני חברת קופת חולים כללית ניפגשתי כבר עם המנתח ושלח אותנו למספר בדיקות.
    איך אני יכולה לדעת עם הרופא הזה טוב? ואיך עלי לבחור ולקבל המלצות אל מנתחים? האומנם זה ניתוח קל כפי שאני שומעת אבל באותה נשימה אני גם שומעת מקרים קשים !!! חוששת מאוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שקד שלישי??????????????

הוספת תגובה

• ניתוח

ד''ר אביגיל ארד
    03/05/2009

איננו נותנים כאן המלצות על מנתחים. מדובר בניתוח פשוט מבחינה טכנית עם סיבוכים באחוז לא גדול. חשוב להשגיח לאחר מכן אם מופיע דימום מהאף או מהפה. הסיכון אינו גדול והדימומים לרב לא מסוכנים כמו בניתוחי שקדים, אולם יש להשגיח. בילד בריא ובלי בעיות נוירולוגיות, נשימתיות, או בעיות בקרישת דם - אין סיבה שיהיו בעיות גדולות. בהצלחה. ...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ו...

רינת
    03/05/2009

תודה על התשובה המהירה ועל תשומת הלב :) יום נפלא!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו