מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שקדיםאמא05/05/2009
הי לכולם,
אני בת 26, בהריון שבוע 32, לפני כשנה הגעתי לא.א.ג בשל בעיה אסתיטית בעיקר, כשאני פותחת את הפה אני רואה את השקד הימני שלי ואת השמאלי לא, ועל השקד הימני ישנם כמו שני גושים צהובים, הרופא אז הסביר לי שזה נורמאלי שהשקדים לא סימטריים, והסביר שזה ציסטות קטנות שאין להם שום משמעות ואמר שאני אחזור איליו אם יהיה שינויי כלשהו...עכשיו מזה שבועיים שמתי לב שישנם 4 גושים כאלה ואני מרגישה שמשהו מפריע לי בגרון כאילו ישנם פירורים, ובנוסף לגושים הקבועים, ישנם חלקיקים צהובים אחרים שאני מסירה אותם מהשקד מדי בוקר בעזרת קיסם... קבעתי תור מחר אצלו...אך רציתי לשמוע דעות נוספות בנידון אני קצת מפחדת מהעניין והנושא של הריח הרע מהפה מגביל אותי-אני כל הזמן מצחצחת ונעזרת בשטיפות פה ומסטיק כל היום- אני עובדת מול קהל- עד שגרם לי כאבים במפרק הלסת...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טונסילוליטים
ד''ר אביגיל ארד09/05/2009מדובר כנראה לא בציסטות אלא במה שאנו מכנים טונסילוליטים או בתרגום חפשי "אבנים בשקדים". אלו הם שאריות מזון ותאים מתים המצטברים בתוך כיסים בשקדים. אכן גורמים לריח לא נעים. יש לגרגר מי מלח לאחר האוכל ולעיתים צריך להעזר בקיסם, קצה כפית או ברופא א.א.ג.לנקותם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?