שקדים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שקדים
    אמא
    05/05/2009

הי לכולם,

אני בת 26, בהריון שבוע 32, לפני כשנה הגעתי לא.א.ג בשל בעיה אסתיטית בעיקר, כשאני פותחת את הפה אני רואה את השקד הימני שלי ואת השמאלי לא, ועל השקד הימני ישנם כמו שני גושים צהובים, הרופא אז הסביר לי שזה נורמאלי שהשקדים לא סימטריים, והסביר שזה ציסטות קטנות שאין להם שום משמעות ואמר שאני אחזור איליו אם יהיה שינויי כלשהו...עכשיו מזה שבועיים שמתי לב שישנם 4 גושים כאלה ואני מרגישה שמשהו מפריע לי בגרון כאילו ישנם פירורים, ובנוסף לגושים הקבועים, ישנם חלקיקים צהובים אחרים שאני מסירה אותם מהשקד מדי בוקר בעזרת קיסם... קבעתי תור מחר אצלו...אך רציתי לשמוע דעות נוספות בנידון אני קצת מפחדת מהעניין והנושא של הריח הרע מהפה מגביל אותי-אני כל הזמן מצחצחת ונעזרת בשטיפות פה ומסטיק כל היום- אני עובדת מול קהל- עד שגרם לי כאבים במפרק הלסת...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שקדים

הוספת תגובה

• טונסילוליטים

ד''ר אביגיל ארד
    09/05/2009

מדובר כנראה לא בציסטות אלא במה שאנו מכנים טונסילוליטים או בתרגום חפשי "אבנים בשקדים". אלו הם שאריות מזון ותאים מתים המצטברים בתוך כיסים בשקדים. אכן גורמים לריח לא נעים. יש לגרגר מי מלח לאחר האוכל ולעיתים צריך להעזר בקיסם, קצה כפית או ברופא א.א.ג.לנקותם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו