קרע בעור התוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרע בעור התוף
    אביטל קורקין
    06/05/2009

היי
    אני זקוקה לעצה מאוד אספר לך קצת רקע
    אשתדל לקצר תודה מראש על הסבלנות
    לפני כחודשיים היה לי דימום מהאוזן ( כנראה בעקבות כך שיש לי גידול באנדרנל שמפריש קורטיזול-ואני עומדת לפני ניתוח להסרתו )
    בטיפשות לא הגעתי בזמנו לרופא ,לפני יומיים הייתי אצל רופא משפחה והוא שלח אותי בהקדם לרופא אאג
    הגעתי לרופא והוא איבחן שעור התוף קרוע לגמרי וישנו קריש דם בחלל האוזן
    הוא הוציא מהתיק מכשירים מפחידים וחדים ולא יכולתי לעמוד בכאב הוא ניסה לנתק את קריש הדם מהעור בפראות ונאלצתי לעזוב באמצא הטיפול מה גם שהוא כעס עלי שלא הצלחתי
    נראה לי אולי צריך לעשות משהו לרכך את זה קצת ולא למשוך בפראות
    בקיצור ....כעת הכל נשאר כשהיה
    תור למרפאת חוץ בבלינסון השגתי רק לסוף החודש עכשיו העצה
    מה אתה מייעץ לי לעשות ?
    האם לגשת לחדר מיון או לחכות חודש ?
    תודה רבה רבה על ההתיחסות ועל עבודת הקודש
    (שכחתי לספר לך שכאבים די חזקים מלווים אותי כל הזמן ...
    תודה אביטל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרע בעור התוף

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר אביגיל ארד
    09/05/2009

אינני מאמינה שחור בעור התוף קשור לבעית האדרנל שלך. בכל אופן, כדאי לרכך את קריש הדם היבש כדי שלא יציק לך. אפשר באמצעות מספר טיפות מי חמצן 3% או באמצעות טיפות עינים כגון סילוקסן או לקרומיצין המיועדות גם לאוזן ומותר להשתמש בהן במקרה של חור בעור התוף. חשוב מאד שלא ייכנסו לאוזן מים מהמקלחת כך אולי יש סיכוי לחור להיסגר. לאחר ריכוך של מספר ימים אפשר לגשת שוב לרופא שינקה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו