תחושה של חנק או גוש בגרון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תחושה של חנק או גוש בגרון
    אייל
    21/05/2009

שלום,
    זו תקופה ארוכה שאני מרגיש בנפיחות בצוואר משמאל באמצע. ז"א כאשר אני בולע אני מרגיש קושי, כאילו יש שם איזשהו גוש או משהו גדול שתקוע. התחושה מתגברת כאשר מזיזים את הראש ומותחים את הצוואר לכיוון ימין מעלה ואז בולעים. אני מבחין גם במישוש וגם ויזואלית באזור הנפוח. ממש מרגיש כאילו משהוא לוחץ לי על הושט/גרוגרת. חשוב לציין כי בבדיקה אצל א.א.ג נמצא הגרון תקין. וגם ב U.S צווארי ובדיקות דם הכל נראה תקין. אך למרות זאת המצב ממשיך להתקיים. המצב הזה מפריע לי מאוד ופוגע באיכות החיים. חשוב לציין שיחד עם התופעה שציינתי אני גם סובל מכאבי ראש וסחרחורות. מה עוד ניתן לעשות לאיזה רופא צריך לפנות או בדיקות/טיפול שאפשר לבצע? האם יכול להיות שישנה איזו דלקת/בצקת בשרירי הצוואר שלא ניתן לראות בבדיקת א.א.ג שגרתית ואו בדיקת US?
    אשמח לקבל עזרה. אני ממש מתקשה לתפקד עם זה.
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תחושה של חנק או גוש בגרון

הוספת תגובה

• תחושת מחנק

לי
    21/05/2009

הי
    קראתי את ההודעה שלך ואני פשוט מזדהה איתך אתה לא לבד עם התחושות של חנק ובגרון
    גם אני סובלת ממצב כזה כבר שנה ובדיקות שערכתי יצאו תקינות וכנראה מדובר בסוג של חרדה
    של פחד שיש במקום משהו כל הזמן התעסקות בזה
    הלוואי והיו לוקחים את כולנו לרופא ועושים בדיקות מקיפות כדי שהחיים שלנו יהיו יותר שלוים
    מאחלת לך בריאות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחנק בגרון

ד''ר אביגיל ארד
    23/05/2009

כפי שכבר עניתי פעמים רבות, יתכן ומדובר בחרדה. אולם אם האולטרסאונד תקין, מה שאומר שאין גושים חיצוניים בצואר, צריך לבדוק פנימה. ושט עליון. מערכת עיכול. יתכן ומדובר רק ברפלוקס של מיצי קיבה לגרון שיכול לתת תחושה כזו. אם ניסיון טיפול בבעיה לא מועיל, כדאי לבדוק גם את הושט .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו