מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תחושה של חנק או גוש בגרוןאייל21/05/2009
שלום,
זו תקופה ארוכה שאני מרגיש בנפיחות בצוואר משמאל באמצע. ז"א כאשר אני בולע אני מרגיש קושי, כאילו יש שם איזשהו גוש או משהו גדול שתקוע. התחושה מתגברת כאשר מזיזים את הראש ומותחים את הצוואר לכיוון ימין מעלה ואז בולעים. אני מבחין גם במישוש וגם ויזואלית באזור הנפוח. ממש מרגיש כאילו משהוא לוחץ לי על הושט/גרוגרת. חשוב לציין כי בבדיקה אצל א.א.ג נמצא הגרון תקין. וגם ב U.S צווארי ובדיקות דם הכל נראה תקין. אך למרות זאת המצב ממשיך להתקיים. המצב הזה מפריע לי מאוד ופוגע באיכות החיים. חשוב לציין שיחד עם התופעה שציינתי אני גם סובל מכאבי ראש וסחרחורות. מה עוד ניתן לעשות לאיזה רופא צריך לפנות או בדיקות/טיפול שאפשר לבצע? האם יכול להיות שישנה איזו דלקת/בצקת בשרירי הצוואר שלא ניתן לראות בבדיקת א.א.ג שגרתית ואו בדיקת US?
אשמח לקבל עזרה. אני ממש מתקשה לתפקד עם זה.
תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחושת מחנק
לי21/05/2009הי
קראתי את ההודעה שלך ואני פשוט מזדהה איתך אתה לא לבד עם התחושות של חנק ובגרון
גם אני סובלת ממצב כזה כבר שנה ובדיקות שערכתי יצאו תקינות וכנראה מדובר בסוג של חרדה
של פחד שיש במקום משהו כל הזמן התעסקות בזה
הלוואי והיו לוקחים את כולנו לרופא ועושים בדיקות מקיפות כדי שהחיים שלנו יהיו יותר שלוים
מאחלת לך בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחנק בגרון
ד''ר אביגיל ארד23/05/2009כפי שכבר עניתי פעמים רבות, יתכן ומדובר בחרדה. אולם אם האולטרסאונד תקין, מה שאומר שאין גושים חיצוניים בצואר, צריך לבדוק פנימה. ושט עליון. מערכת עיכול. יתכן ומדובר רק ברפלוקס של מיצי קיבה לגרון שיכול לתת תחושה כזו. אם ניסיון טיפול בבעיה לא מועיל, כדאי לבדוק גם את הושט .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?