התעבות רירית בסינוסים מקסילריים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התעבות רירית בסינוסים מקסילריים
    ענבל
    21/05/2009

שלום רב,

לפני כארבעה ימים התחלתי להרגיש שנסתמו לי האוזניים ומאז הצטרפה נזלת (צהובה ודי סמיכה), ליחה ושיעולים. רוםאת המשפחה נתנה לי תרסיס אף וכדורים להורדת הגודש שאני לוקחת מיום שני אך אין שיפנוי במצב. תוצאות צילום הרנטגן הן "הצעבות רירית בסינוסים מקסילריים, יותר מימין". אינני מבינה מה משמעות הדבר ועוד לא הצלחתי לראות או לדבר עם הרופאה. בינתיים תחושת העמימות בראש משגעת אותי. האם יש דרכים להקל עליה? ומה משמעות פענוח הרנטגן?

תודה רבה,

ענבל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ככל הנראה מדובר בסינוסיטס

אסף
    22/05/2009

סינוסיטיס היא מחלה זיהומית בסינוסים המלווה בחום, כאב ראש, נזלת מוגלתית, כאב בהטיית הראש קדימה, רגישות במצח או סביב האף ומתחת לעיניים.
    התמונה הרנטגנטית מתאימה חממצא זה.
    ממליץ לך לפנות בהקדם לרופא ולהתחיל טיפול אנטיביוט כדי לטפל ולמנוע סיבוכים עתידיים.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר אביגיל ארד
    23/05/2009

אם הלחץ בסינוסים לא הוקל, ולמרות שלא נראה פלס נוזלים בסינוס בצילום, גם אני מצטרפת לדעתו של אסף.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו