מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התעבות רירית בסינוסים מקסילרייםענבל21/05/2009
שלום רב,
לפני כארבעה ימים התחלתי להרגיש שנסתמו לי האוזניים ומאז הצטרפה נזלת (צהובה ודי סמיכה), ליחה ושיעולים. רוםאת המשפחה נתנה לי תרסיס אף וכדורים להורדת הגודש שאני לוקחת מיום שני אך אין שיפנוי במצב. תוצאות צילום הרנטגן הן "הצעבות רירית בסינוסים מקסילריים, יותר מימין". אינני מבינה מה משמעות הדבר ועוד לא הצלחתי לראות או לדבר עם הרופאה. בינתיים תחושת העמימות בראש משגעת אותי. האם יש דרכים להקל עליה? ומה משמעות פענוח הרנטגן?
תודה רבה,
ענבל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ככל הנראה מדובר בסינוסיטס
אסף22/05/2009
סינוסיטיס היא מחלה זיהומית בסינוסים המלווה בחום, כאב ראש, נזלת מוגלתית, כאב בהטיית הראש קדימה, רגישות במצח או סביב האף ומתחת לעיניים.
התמונה הרנטגנטית מתאימה חממצא זה.
ממליץ לך לפנות בהקדם לרופא ולהתחיל טיפול אנטיביוט כדי לטפל ולמנוע סיבוכים עתידיים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד''ר אביגיל ארד23/05/2009אם הלחץ בסינוסים לא הוקל, ולמרות שלא נראה פלס נוזלים בסינוס בצילום, גם אני מצטרפת לדעתו של אסף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?