סטרפטוקוקס A

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סטרפטוקוקס A
    מזל
    26/05/2009

שלום רב אני בת 19.8 חודשים לאחרונה בשבועים האחרונים החלו לי חולשה עייפות צמרמורות וחום לא כל כך גבוה.
    אבל חום.
    ובנוסף כאבי גרון איומים נוראים.ועייפות
    הלכתי לרופאה אמרה לי וירוס ויראלי.
    הלכתי לעשות משטח גרון ויצא לי בתוצאה מין סוג של חיידק סטרפטוטוקס מסוג A שלא כל כך נותנים לו אנטיביוטיקה אבל בכל אופן אמרו לי לקחת מוקסיווט פורטה 3 פעמים ביום במשך שבוע.
    התחלתי לקחת אבל עדיין לעיתים יש צמרמורות כאלה עם תחושות עייפות וחוסר תאבון.נייראה לי שהמוקסיווט לא עוזר (ובדרך כלל עליי משפיע טוב הרפאפן לגרון) למרות שהכאבים פסקו.
    איזה אנטיביוטיקה עליי לקחת בישביל לחסל ?
    אוגמנטין או רפאפן ?
    ואני כל כך מפחדת למות קראתי כל מיני מאמרים שילדה בת 17 שגם היה לה תסטרפטוטוקס A גם היה לה חוסר תאבון וחולשות ובסוף מתה.
    אני ממש מפוחדת.
    מה עליי לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סטרפטוקוקס A

הוספת תגובה

• סטרפ.

ד''ר אביגיל ארד
    30/05/2009

אם אכן מדובר בסטרפ. A שהוא דווקא זה שכן נותנים לו טיפול - אז רפפן או מוקסיפן לעשרה ימים יעשו את העבודה. במקרים חריגים יש צורך באוגמנטין, לרב אם יש הישנות. אם כבר כאבי הגרון השתפרו, תהיי סבלנית. בהדרגה תרגישי טוב יותר. סה"כ את בטיפול ואין מה להיכנס לחרדה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו