תסמיני שפעת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תסמיני שפעת
    איל פיינמן
    02/06/2009

שלום
    לפני שבוע היה לי בלילה חום 38.5, כאבי גרון, שיעול וחולשה כללית.
    למחרת, הלכתי לרופא וקיבלתי טיפול של פעמיים ביום למשך 10 ימים של פן-רפא וי ק 500.
    החום ירד לאחר יום.
    היום כעבור שבוע, ממשיך עם האנטיביוטיקה, אני עדיין סובל משיעול יבש, טשטוש שבא והולך וחולשה כללית. התסמינים האלה נותנים הרגשה לא נוחה במשך היום ומקשים עליי להתרכז בעבודה שהיא בעיקר מול מחשב.
    האם אלו תסמיני שפעת קשה שתחלוף בסופו של דבר או שמדובר במחלה כרונית? אני מודאג כי בד"כ אני מבריא משפעת אחרי 4 - 3 ימים.
    האם אני צריך לעשות משטח גרון?
    אשמח לתשובה וייעוץ בהקדם.
    איל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תסמיני שפעת

הוספת תגובה

• מחלה

ד''ר אביגיל ארד
    03/06/2009

בהחלט יכולים להיות תסמיני שפעת. גם אם הדלקת בגרון היתה מסטרפטוקוק והחום ירד מהר, ההרגשה הרעה יכולה להימשך שבוע ויותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• באותו הקשר

אסף
    11/07/2009

כמו שאייל אמר כאן, כך גם אצלי. הרופאה הבחנה אצלי דלקת גרון מוגלעתית ונתנה לי מרשם של אותם כדורים "פן רפא וי קי 500" 4 כדורים ביום למשך 10 ימים. כרגע אני ביום החמישי לנטילת אותם כדורים, הגרון לא מציק לי, אני כמעט ולא מרגיש אותו, כאב ראש נעלם. מה שנשאר זאת אותה חולשה כללית, שיעול חזק והרבה נזלת ומחצית מהזמן יש לי חום! צר לי אבל אני בספק כי זה נורמאלי וצריך לקחת כל כך הרבה זמן שתחושת המחלה הזאת תעלם.
    דעתי בנושא היא שפשוט הכדורים האלה פשוט גרועים. ומחר אני פשוט אלך ואחליף לאנטיביוטיקה אחרת. כי הנה אם יש אותו מקרה עם אותם כדורים זה לא צירוף מקרים. צריך להוציא את הכדורים האלה מבתי המרקחת!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו