מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תסמיני שפעתאיל פיינמן02/06/2009
שלום
לפני שבוע היה לי בלילה חום 38.5, כאבי גרון, שיעול וחולשה כללית.
למחרת, הלכתי לרופא וקיבלתי טיפול של פעמיים ביום למשך 10 ימים של פן-רפא וי ק 500.
החום ירד לאחר יום.
היום כעבור שבוע, ממשיך עם האנטיביוטיקה, אני עדיין סובל משיעול יבש, טשטוש שבא והולך וחולשה כללית. התסמינים האלה נותנים הרגשה לא נוחה במשך היום ומקשים עליי להתרכז בעבודה שהיא בעיקר מול מחשב.
האם אלו תסמיני שפעת קשה שתחלוף בסופו של דבר או שמדובר במחלה כרונית? אני מודאג כי בד"כ אני מבריא משפעת אחרי 4 - 3 ימים.
האם אני צריך לעשות משטח גרון?
אשמח לתשובה וייעוץ בהקדם.
איל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלה
ד''ר אביגיל ארד03/06/2009בהחלט יכולים להיות תסמיני שפעת. גם אם הדלקת בגרון היתה מסטרפטוקוק והחום ירד מהר, ההרגשה הרעה יכולה להימשך שבוע ויותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאותו הקשר
אסף11/07/2009כמו שאייל אמר כאן, כך גם אצלי. הרופאה הבחנה אצלי דלקת גרון מוגלעתית ונתנה לי מרשם של אותם כדורים "פן רפא וי קי 500" 4 כדורים ביום למשך 10 ימים. כרגע אני ביום החמישי לנטילת אותם כדורים, הגרון לא מציק לי, אני כמעט ולא מרגיש אותו, כאב ראש נעלם. מה שנשאר זאת אותה חולשה כללית, שיעול חזק והרבה נזלת ומחצית מהזמן יש לי חום! צר לי אבל אני בספק כי זה נורמאלי וצריך לקחת כל כך הרבה זמן שתחושת המחלה הזאת תעלם.
דעתי בנושא היא שפשוט הכדורים האלה פשוט גרועים. ומחר אני פשוט אלך ואחליף לאנטיביוטיקה אחרת. כי הנה אם יש אותו מקרה עם אותם כדורים זה לא צירוף מקרים. צריך להוציא את הכדורים האלה מבתי המרקחת!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?