מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נקב טראומתי בתופית (פעם שלישית)חייל קרבי03/06/2009
שלום,
אני חייל קרבי כבר חצי שנה בערך ולקראת סוף ההכשרה שלי.
לפני מספר ימים קיבלתי מכה חזקה באוזן ניהיה לי נקב בתופית.
לאחר הפניה לרופאת א.א.ג היא שמה לי פאטץ' (נייר סיגריות)
לא יודע מזה אומר, ואמרה לי לחזור אליה עוד שבועיים, כי עוד שבועיים יש לי שבוע מלחמה שזה כולל הרבה מאוד רעשים חזקים, ולקבל חוות דעת לגבי ההשתתפות בזה.
עבר כללי : שהייתי תינוק עברתי ניתוח כפתורים בשתי האוזניים, ובגיל 9 נקרע לי לראשונה עור התוף מצלילה, ובגיל 17 וחצי נקרע שוב באותה האוזן מניקוי אוזניים וכרגע נקרע שוב באותה האוזן ממכה חזקה.
השאלה שלי היא האם לאחר 14 ימים בערך שהדבר היחידי שקיבלתי הוא את הפאטץ' הזה ותקווה שזה יתאחה, מותר לי להשתתף בשבוע הכשרה הזה, ומה לגבי האוזן, מה יקרה לי אם זה יקרה פעם רביעית? מומלץ לי להישאר קרבי?
זה קרה ב1.6 והשבוע מלחמה ב 14.6* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקב טראומתי
ד''ר אביגיל ארד03/06/2009לנקבים טראומתיים סיכוי גבוה ביותר להיסגר ספונטנית, מה גם שעזרו לך עם הטלאי. חשוב מאד לא להרטיב את האוזן ולהגיע לבקורת. אם לא תוכל לאחר שבועיים, אז אפשר לאחר חודש. כדאי לא לקבל מכה באוזן בזמן הקרוב. לגבי רעש - קשה לי לומר. הדף חזק כמוהו כמכה. אם יש התלבטות כדאי לך להשתמש באטמים נגד רעש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?