נקב טראומתי בתופית (פעם שלישית)

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נקב טראומתי בתופית (פעם שלישית)
    חייל קרבי
    03/06/2009

שלום,

אני חייל קרבי כבר חצי שנה בערך ולקראת סוף ההכשרה שלי.
    לפני מספר ימים קיבלתי מכה חזקה באוזן ניהיה לי נקב בתופית.
    לאחר הפניה לרופאת א.א.ג היא שמה לי פאטץ' (נייר סיגריות)
    לא יודע מזה אומר, ואמרה לי לחזור אליה עוד שבועיים, כי עוד שבועיים יש לי שבוע מלחמה שזה כולל הרבה מאוד רעשים חזקים, ולקבל חוות דעת לגבי ההשתתפות בזה.

עבר כללי : שהייתי תינוק עברתי ניתוח כפתורים בשתי האוזניים, ובגיל 9 נקרע לי לראשונה עור התוף מצלילה, ובגיל 17 וחצי נקרע שוב באותה האוזן מניקוי אוזניים וכרגע נקרע שוב באותה האוזן ממכה חזקה.

השאלה שלי היא האם לאחר 14 ימים בערך שהדבר היחידי שקיבלתי הוא את הפאטץ' הזה ותקווה שזה יתאחה, מותר לי להשתתף בשבוע הכשרה הזה, ומה לגבי האוזן, מה יקרה לי אם זה יקרה פעם רביעית? מומלץ לי להישאר קרבי?

זה קרה ב1.6 והשבוע מלחמה ב 14.6

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• נקב טראומתי

ד''ר אביגיל ארד
    03/06/2009

לנקבים טראומתיים סיכוי גבוה ביותר להיסגר ספונטנית, מה גם שעזרו לך עם הטלאי. חשוב מאד לא להרטיב את האוזן ולהגיע לבקורת. אם לא תוכל לאחר שבועיים, אז אפשר לאחר חודש. כדאי לא לקבל מכה באוזן בזמן הקרוב. לגבי רעש - קשה לי לומר. הדף חזק כמוהו כמכה. אם יש התלבטות כדאי לך להשתמש באטמים נגד רעש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו