סטרפטוטוקס A

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סטרפטוטוקס A
    מירים
    13/06/2009

שלום שמי מירים בת 20

היה לי לפני שבועים סטורפטוטוקס Aבגרון לקחתי מוקסיוויט 3 פעמים ביום במשך 4 ימים לא סיימתי שבוע כי פשוט סבלתי מתופעות לוואי והפסקתי.אחר 3 ימים חזרתי על משטח הגרון אשר יצא שלילי ושהפלורה רגילה ונורמלית מידי פעם עדיין הרגשתי חוסר נוחות בגרון למרות שהמשטח יצא תקין אך שבוע אחרי כאבים כבר אין אבל אני פתאום מרגישה חוסר תיאבון בחילה יתכן וזה וירוס ויראלי או נובע מדיכאון אך הנני יודעת ממה זה נובע האם אלו סימנים שהחיידק חוזר?

כי בדרך כלל מומלץ לחזור על משטח שבוע אחרי טיפול ואני עשיתי משטח לאחר 3 ימים באנטיביוטיקה

האם עליי לבצע שוב משטח גרון חוזר?

או לחכות לכאב גרון בשביל לבצע????משטח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סטרפטוטוקס A

הוספת תגובה

• גרון

ד''ר אביגיל ארד
    13/06/2009

עשית את כל הטעויות האפשריות. כשיש חיידק הטיפול הוא עשרה ימים. טיפול של 4 ימים הורג את החיידקים החלשים ואז נשארים החזקים והם יהיו אלו שיתרבו בהמשך. משטח גרון שלושה ימים אחרי סיום האנטיביוטיקה יכול לצאת שלילי גם בנוכחות חיידקים. צריך לחכות יותר. מוקסיפן היא לרב אנטיביוטיקה מאד נסבלת אלא אם את אלרגית לפניצילין. אם החיידקים לא נעלמו הם יתרבו ושוב תהיה לך דלקת. במקרה זה אמליץ להקפיד לקחת את כל הטיפול כמו שצריך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו