מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גוף זר דרך האףיעל20/06/2009
ביום חמישי האחרון התקשרו אלי בצהריים מהגן בבהלה שהם חוששים שבתי בת ה- 3.5 שאפה חרוז דרך האף. (הילדה בכתה מכאבים, הסתבר שהכניסה חרוז לאף. הגננת רצה להביא פינצטה -ובינתיים החרוז נעלם. בתי אגב, טוענת בתוקף שהחרוז נפל על הרצפה - אבל קשה לי לדעת אם היא דוברת אמת). לקחתי את הילדה לרופאת הילדים, מתוך כוונה שתפנה אותי דחוף ל- א.א.ג. אך היא הסתכלה בעצמה עם פנס דרך הנחיריים ואמרה שסביר שאכן החרוז נפל כי אם הוא היה תקוע איפשהו זה היה מאוד מציק לילדה.
היום כבר שבת - והילדה בסדר גמור. כנראה שהחרוז אכן נפל. עם זאת, אני לא רגועה. אמרו לי להיות עם אצבע על הדופק לגבי כל שיעול וחרחור של הילדה כי יתכן שהחרוז הגיע לריאה -ואז תתפתח דלקת ריאות . האם זה נכון? אם תתפתח דלקת ריאות בעוד שבועיים - האם גם אז יתכן שזה בגלל החרוז? בקיצור - עד מתי להיות עירנית לעניין? (הלילה הילדה השתעלה קצת כמה פעמים ונלחצתי כמובן...)
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרוז
ד''ר אביגיל ארד23/06/2009סביר להניח שאם הילדה אמרה שהחרוז נפל הוא נפל. לרב החרוזים נתקעים באזור די קידמי באף, במיוחד אם הגם גדולים יחסית. אם החרוז נשאר תקוע באף תופיע תוך כמה ימים נזלת מסריחה לרב מנחיר אחד. אם חלילה היא שאפה את החרוז היא תשתעל ותוך מספר ימים תהיה דלקת ריאות. אני מניחה שמאחר ועבר כמעט שבוע, הסימנים כבר היו אמורים להופיע, אם היה משהו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)





.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)

