כאבי גרון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי גרון
    איריס
    23/06/2009

שלום רב!

מזה כשבוע כאבי גרון ותחושה שמשהוא תקוע בגרון. התופעות האלו לא כל הזמן . לפעמים אני מרגישה שהכל בסדר . מכיוון שאני היפוכונדרית פניתי לפני כשבוע איך שהתופעה התחילה לרופא א.א.ג הוא בדק בעזרת מראה ואמר שהכל בסדר . לפי דעתו או שזה התחלה של משהוא ויראלי או שזה כתוצאה ממתח. בזמן האחרון אני במתח ולחץ נפשי מכל מיני סיבות .
    אני מפחדת לחזור לרופא בגלל שהוא יכול לתת לי בדיקות פולשניות שאני מפחדת מהן.
    אני כל הזמן חושבת ממה זה יכול להיות ? מה כדאי לי לעשות? האם העובדה שהכאב ותחושת אי הנוחות מופיעים לסירוגין ובעוצמה שונה בכל פעם מעידה על כל שזה נובע ממתח?
    בינתיים אני שותה תה עם לימון,שותה סודה לשתיה עם מים פושרים ולוקחת סטרפסילס וזה מקל עלי מעט.

תודה מראש .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי גרון

הוספת תגובה

• תחושה בגרון

ד''ר אביגיל ארד
    23/06/2009

אכן, יכול להיות שיש דלקת גרון קלה. אולם תסמינים אלו יכולים להיות קשורים גם לרפלוקס של חומצות מהקיבה לגרון. הטיפול בזה כמו בצרבת, גם אם אין צרבת. לא צריך להיכנס ללחץ.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו