Streptococcus beta hemolyticus non

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• Streptococcus beta hemolyticus non
    לי
    26/06/2009

שלום רב,

אני בת 35 בהריון שבוע 24+. לבת שלי(בת שנתיים וחצי) היה עם חום גבוה וכאי גרון ומצא משטח הגרון שלה הראה כי יש לה Strep. A . היא תחת טיפול אנטיבוטיקה ל-10 ימים (לקחה כבר שלושה ימים) והסימפטומים חלפו.
    אני ובעלי ביצענו גם משטח גרון ותוצאות המשטח של שנינו הם Streptococcus beta hemolyticus non group A. שנינו סובליםמסיפטומים של אי נוחות בגרון/כאבי גרון לא חזקים מדי (לי בנוסף גם צרידות קלה), מעין כאבי גרון ברקע שהולכים וחוזרים.

אתמול ביקרתי אצל רופא המשפחה המחליף והוא נתן לנו רפאפן. התחלנו לקחת אבל לבעלי יש תופעת אלרגיה של גירודים ופריחות בגוף אז הוא הפסיק ליטול את הכדורים לאחת מנה אחת בערב).
    אני עוד המשכתי בנטילת התרופה בבוקר.
    האם עלינו לקחת אנטיביוטיקה? האם החיידק יכול לגרום לסיבוכים? האם החיידק הזה מסכן ויכול לפגוע בעובר? האם יש טעם שרק אני אקח ובעלי לא (מבחינת סכנת הידבקות חוזרת)?

אני קצת לחוצה ואודה לקבלת תשובה מהירה.

בתודה מראש

לי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    Streptococcus beta hemolyticus non

הוספת תגובה

• סטרפ.

ד''ר אביגיל ארד
    04/07/2009

לגבי הטיפול לסטרפ שאינו מקבוצה A הדעות חלוקות. מקובל שאם יש סימפטומים אז מטפלים. את יכולה להמשיך את הרפפן. בעלך צריך לעבור לאריטרומיצין או תרופה מקבוצה זו ולציין לעצמו שהוא כנראה רגיש לפניצילין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו