כאב גרון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב גרון
    אריאל
    27/06/2009

שלום,

אני בן 35, בריא בד"כ, לפני מס' שנים אושפזתי בבי"ח עם אבצס פריטונסולרי למשך 5 ימים, הטיפול כלל ניקוז יומיומי ועירוי אנטיביוטיקה. מאז אני סובל מחוסר נוחות, מעין יובש וכאב קל בצוואר שבאים והולכים, באיזור שמתחת ללסת בצד של האבצס (שמאל). לעיתים יש גם אי נוחות באוזן, נזלת קלה וכד'. במהלך השנים נבדקתי 3 פעמים ע"י רופאי אף אוזן גרון, אך אף אחד מהם לא מצא בעיה כלשהי. הרופא האחרון אמר לי שפשוט איאלץ לחיות עם זה.

לא נשלחתי לצילום/US/CT וכד'.

האם תוכל לסייע, מה לדעתך כדאי לעשות? למותר לציין כי הדבר מציק מאד ופוגע באיכות החיים.

תודה מראש

אריאל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב גרון

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר אביגיל ארד
    04/07/2009

האמת, לא מכירה קשר בין אבצס שנוקז לבין תלונותיך אחרי זמן כה רב. יובש בגרון וכאב בצד אחד קורן לאוזן מחייבים בדיקת א.א.ג כולל לעומק הגרון (באמצעות מראה או סיב אופטי). לפעמים אלו תסמינים של רפלוקס או של גרנולומה בגרון האחורי שגם היא קשורה לחומציות. גש להיבדק על ידי א.א.ג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו