איבוד קול לעיתים קרובות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איבוד קול לעיתים קרובות
    הלנה
    10/07/2009

הסיפור שלי מעט מורכב ..זה התחיל לפני שנתיים בערך כשאיבדתי את הקול פניתי לא.א.ג
    הוא אמר שעלי לעבור ניתוח כי נולדתי עם מבנה אף פנימי פגום , עברתי את הניתוח ומאז הכל
    השתנה , אני סובלת משיעול כרוני הנזלת אם היא שקופה וצמיגית ואם היא משנה את צבעה
    לא עוברת דרך אפי אלא דרך הפה שגורם לי לגירוי תמידי ולשיעול מציק .
    לפני שבועיים איבדתי שוב את קולי פניתי לרופא א.א.ג אחר שהציע לי ניתוח עקב צילום
    שגילה שאני סובלת מסינוסיטיס ומסתבר שאני סובלת כהגדרת הרופאים מאלרגיה כרונית
    על מנת להימנע מניתוח פניתי לרפואה אלטרנטיבית אבל לא ממש הועיל ,במקביל קיבלתי
    מרופא א.א.ג טיפול אנטיביוטי עם אוגמנטין 875 במשך שבוע ימים , הייתי מאוד חלשה ולא יכולתי
    לתפקד , הקול חזר בהדרגה , היתה הפוגה מסוימת אבל השיעול והנזלת חזרו ושוב איבדתי
    את קולי , האמת שאני מיואשת כי אני לא יודעת אם ניתוח יעזור ואיך אפשר להמשיך בצורה כזו
    כשאני מאבדת את הקול , טיפול תרופתי לא ממש פותר את הבעיה וזה פוגע בתיפקודי בעבודה
    כך שאני אובדת עצות ומבקשת את עצתכם אולי יש פיתרון לבעיה המתמשכת הזו שלא מניחה לי
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איבוד קול לעיתים קרובות

הוספת תגובה

• בתשובה

ד''ר דן גוטמן
    11/07/2009

אם הבעיה אכן נגרמת מנזלת תמידית הנובעת מבעיה בסינוסים. יש לבצע CT סינוסים על פי זה ניתן להחליט אם ניתוח יכול להועיל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו