מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נפיחות באף / רעשים מוזריםSean27/08/2007
שלום
זה ישמע קצת מוזר אבל אני פשוט לא יודע כבר אם זה סיבה מספיק טובה ללכת לרופא.. אז החלטתי לשאול כאן בפורום קודם לכן. לפעמים, בעיקר אחרי שינה, אני שם לב שהאף שלי יותר נפוח מהרגיל, כאשר זה קורה אני מבחין כאשר אני לוחץ על הנחיריים שכביכול (או באמת) ה"עור" של אפי יותר עבה או נפוח. מקלחת בעיקר מקלחת חמה עם אדים מיד משנה את התופעה, העור נהיה יותר רך והאף נראה פחות נפוח וממש נראה יותר קטן.
עוד משהו שאני לא יודע אם זה קשור, כאשר אני לוחץ על אפי עם האצבעות ומזיז למטה ולמעלה אני אני מרגיש מין עצם שזזה ושומע רעשים ממש כמו """קנאקים""" שמוציאים מהאצבעות כאילו האף שבור. אני לא יודע אם יש קשר ואם זה תקין או לא תקין, פעם היתה תקופה שחשבתי שאולי נשבר לי האף מתישהו במהלך חיי, אבל זה לא נראה לי הגיוני כי האף לא כואב אך זה בהחלט מוזר ומסקרן אותי לדעת אם יש אפשרות כזאת ואם כדאי ללכת לבדיקה כלשהי.
בכל מקרה תודה רבה וישר כוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אף
ד''ר אביגיל ארד27/08/2007אם זה מטריד אותך מספיק לשאלה בפורום אולי כדאי שתיבדק. ה"קנקים" בהזזת האף נובעים מהזזת החלק הסחוסי של המחיצה. לפעמים יש חופש מסוים ואז מרגישים אותם. לא הייתי מרבה לעשות את זה. לגבי התחושה שהאף נפוח יותר אחרי שינה - לא מכירה את התופעה באופן אישי אבל יתכן שפשוט העור מעט בצקתי יותר, בעיקר עכשיו בקיץ כשחם ויש התרחבות כלי דם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהש
Sean28/08/2007תודה על התגובה, אני רק רוצה להדגיש משהו ששכחתי קודם לכן, הנפיחות היא בעיקר בקצה האף באזור של הסחוס "המרעיש", השאלה שלי היא אם בעצם יכול להיות בעיה כלשהי בסחוס לדוגמא או שזה כבר עניין של אסטתיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?