נפיחות באף / רעשים מוזרים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נפיחות באף / רעשים מוזרים
    Sean
    27/08/2007

שלום
    זה ישמע קצת מוזר אבל אני פשוט לא יודע כבר אם זה סיבה מספיק טובה ללכת לרופא.. אז החלטתי לשאול כאן בפורום קודם לכן. לפעמים, בעיקר אחרי שינה, אני שם לב שהאף שלי יותר נפוח מהרגיל, כאשר זה קורה אני מבחין כאשר אני לוחץ על הנחיריים שכביכול (או באמת) ה"עור" של אפי יותר עבה או נפוח. מקלחת בעיקר מקלחת חמה עם אדים מיד משנה את התופעה, העור נהיה יותר רך והאף נראה פחות נפוח וממש נראה יותר קטן.
    עוד משהו שאני לא יודע אם זה קשור, כאשר אני לוחץ על אפי עם האצבעות ומזיז למטה ולמעלה אני אני מרגיש מין עצם שזזה ושומע רעשים ממש כמו """קנאקים""" שמוציאים מהאצבעות כאילו האף שבור. אני לא יודע אם יש קשר ואם זה תקין או לא תקין, פעם היתה תקופה שחשבתי שאולי נשבר לי האף מתישהו במהלך חיי, אבל זה לא נראה לי הגיוני כי האף לא כואב אך זה בהחלט מוזר ומסקרן אותי לדעת אם יש אפשרות כזאת ואם כדאי ללכת לבדיקה כלשהי.
    בכל מקרה תודה רבה וישר כוח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נפיחות באף / רעשים מוזרים

הוספת תגובה

• אף

ד''ר אביגיל ארד
    27/08/2007

אם זה מטריד אותך מספיק לשאלה בפורום אולי כדאי שתיבדק. ה"קנקים" בהזזת האף נובעים מהזזת החלק הסחוסי של המחיצה. לפעמים יש חופש מסוים ואז מרגישים אותם. לא הייתי מרבה לעשות את זה. לגבי התחושה שהאף נפוח יותר אחרי שינה - לא מכירה את התופעה באופן אישי אבל יתכן שפשוט העור מעט בצקתי יותר, בעיקר עכשיו בקיץ כשחם ויש התרחבות כלי דם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ש

Sean
    28/08/2007

תודה על התגובה, אני רק רוצה להדגיש משהו ששכחתי קודם לכן, הנפיחות היא בעיקר בקצה האף באזור של הסחוס "המרעיש", השאלה שלי היא אם בעצם יכול להיות בעיה כלשהי בסחוס לדוגמא או שזה כבר עניין של אסטתיקה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו