ניתוח להסרת שקדים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח להסרת שקדים
    מיה
    14/07/2009

אני סובלת מדלקות גרון בצורה חריפה ביותר, זו הפעם החמישית ב - 7 חודשים. עשינו משטחים לכל המשפחה לא בזמן מחלה ומצאו שבתי הפעוטה נשאית של ספרטוקוק A ובגלל זה אני חולה. עושים משטח שאני חולה והספרטוקוק אותו דבר . בזמן בריאות יש לי פלורה רגילה. אחד מהפתרון שהרופא נתן לי הוא ניתוח ויש לי כמה שאלות : איזה מנתח עושה את הניתוח? מוחמחה באף אוזן גרון? מה עושים בדיוק בניתוח ? האם ניתוח באמת מועיל ומה הסיכונים? האם לדעתך יש טיפול אחר חוץ מניתוח או לקחת אנטיביוטיקה לזמן ממושך? אודה על תשובתך. מיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח להסרת שקדים

הוספת תגובה

• האם הפעוטה הנשאית טופלה?

ד''ר אביגיל ארד
    22/07/2009

אם היא ממשיכה לשאת את החיידק את תידבקי כל הזמן. אם היא חיובית לסטרפ. הייתי נותנת לה אוגמנטין לשבוע או עשרה ימים ואז אולי יהיה שקט . הניתוח אכן מבוצע על ידי א.א.ג. בניתוח כורתים את השקדים. הוא מועיל בדלקות גרון עם סטרפ. ברב המקרים. הסיכון העיקרי הוא דימום אחרי הניתוח ולכן משאירה בהשגחה בבית החולים ללילה אחד ואם חלילה יש דימום גם לאחר שעוזבים את בית החולים יש למהר לחדר מיון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו