מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בלוטה בצווארגלית28/08/2007
ממה יכולה לנבוע בלוטה בצד שמאל של הגרון ? בבדיקת אולטרסאונד עלה כי קיימת שם בלוטה כרגע. עוד הרופא קבעה תור לקרדיולוג. האם יש קשר בין הרופא שהיא שלחה לבין מה שבנמצא? אשמח אם תוכלי לענות על שאלותיי. אני מודאגת. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלוטות בצוואר
ד''ר דן גוטמן28/08/2007יש המון המון סיבות לבלוטות בצוואר רובם מדלקת. יש לבצע סונאר צוואר ואולי ביופסיה מהבלוטה. אז ניתן לומר בוודאות מה טיבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתפתחות נוספת
גלית29/08/2007תחילה תודה על התשובה. יש לי עוד כמה פרטים לתת לך. תראה מדובר באמא שלי ולא נראה לי שהיא מספרת לנו הכל. סביב אותה בלוטה אומר הרופא כי ישנן עוד כמה קטנות ( הגדולה בניהם היא 22ממ) והבלוטה הגדולה יושבת ממש על הצוואר. עוד אציין כי זו בלוטה קשה. בטוח לרופא ישנה איזושהיא אבחנה ראשונית לפני הביובסיה ... בכל זאת התשובה לוקחת מס שבועות האם אין אבחנה ראשונית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכוונה שהיא נמצאת בדיוק על הגרון
גלית29/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבלוטות בצוואר
ד''ר דן גוטמן01/09/2007בלוטות בצוואר יכולות להיות מהמון סיבות אבל כמובן שלא ניתן לדעת מה האבחנה ללא תשובת הביופסיה. יתכן ויש קשר בין הבלוטות למחלה בבלוטת התריס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?