בלוטה בצוואר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בלוטה בצוואר
    גלית
    28/08/2007

ממה יכולה לנבוע בלוטה בצד שמאל של הגרון ? בבדיקת אולטרסאונד עלה כי קיימת שם בלוטה כרגע. עוד הרופא קבעה תור לקרדיולוג. האם יש קשר בין הרופא שהיא שלחה לבין מה שבנמצא? אשמח אם תוכלי לענות על שאלותיי. אני מודאגת. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בלוטה בצוואר

הוספת תגובה

• בלוטות בצוואר

ד''ר דן גוטמן
    28/08/2007

יש המון המון סיבות לבלוטות בצוואר רובם מדלקת. יש לבצע סונאר צוואר ואולי ביופסיה מהבלוטה. אז ניתן לומר בוודאות מה טיבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התפתחות נוספת

גלית
    29/08/2007

תחילה תודה על התשובה. יש לי עוד כמה פרטים לתת לך. תראה מדובר באמא שלי ולא נראה לי שהיא מספרת לנו הכל. סביב אותה בלוטה אומר הרופא כי ישנן עוד כמה קטנות ( הגדולה בניהם היא 22ממ) והבלוטה הגדולה יושבת ממש על הצוואר. עוד אציין כי זו בלוטה קשה. בטוח לרופא ישנה איזושהיא אבחנה ראשונית לפני הביובסיה ... בכל זאת התשובה לוקחת מס שבועות האם אין אבחנה ראשונית?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הכוונה שהיא נמצאת בדיוק על הגרון

גלית
    29/08/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בלוטות בצוואר

ד''ר דן גוטמן
    01/09/2007

בלוטות בצוואר יכולות להיות מהמון סיבות אבל כמובן שלא ניתן לדעת מה האבחנה ללא תשובת הביופסיה. יתכן ויש קשר בין הבלוטות למחלה בבלוטת התריס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו